Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Mažeikių klubas patyrė pralaimėjimą ir užbaigė komandos komplektaciją

Pralaimėjimą draugiškose rungtynėse patyrė Mažeikių „M Basket-Delamode“ krepšininkai. Virginijaus Šeškaus auklėtiniai ketvirtadienį Telšiuose 64:78 (29:20, 15:20, 9:21, 11:17) nusileido Klaipėdos „Neptūno“ ekipai.

Mažeikiškiai vertėsi be trijų žaidėjų: Giedrius Staniulis ir Kay‘us Bruhnke komandai nepadėjo, nes yra patyrę smulkias traumas, tuo tarpu Jamiras Harrisas tik trečiadienį atvyko į Mažeikius.

Du kėlinius pirmavusiai „M Basket-Delamode“ komandai 17 taškų pelnė Tomas Zdanavičius, 15 pridėjo D.J. Fenneris, 12 – Amandas Urkis, 8 – Mihkelis Kirvesas, 7 – Šarūnas Valunta, 5 – Donatas Sabeckis.

„Neptūnui“ 17 taškų pelnė Nate‘as Johnsonas, 15 – Zane‘as Watermanas, 10 – Mindaugas Girdžiūnas.

„M Basket-Delamode“ komandą taip pat papildė peržiūroje dalyvavęs 25-erių A.Urkis. Su 200 cm ūgio krepšininku pasirašyta sutartis iki sezono pabaigos.

„Amandas sėkmingai pasirodė peržiūroje ir užsitarnavo savo vietą komandoje. Tai yra energingas, universalus krepšininkas, kuris mums tikrai padės įvairiose situacijose. Džiaugiamės, kad krepšininkas vilkės mūsų komandos marškinėlius. Su Amando atėjimu, kol kas užbaigiame komplektacijos darbus, tačiau neatmetame galimybės sezono eigoje pasipildyti vienu ar dvejais krepšininkais.“, – apie naujoką ir baigtą komplektaciją pasakojo klubo direktorius Arūnas Liškus.

Krepšininkas Mažeikių marškinėlius vilkėjo dvejose draugiškose rungtynėse, per kurias rinko po 11,5 taško, 7,5 atkovoto kamuolio ir po 1 rezultatyvų perdavimą.

A.Urkis praėjusį sezoną pradėjo Lietuvos krepšinio lygoje (LKL), kur vilkėdamas „Gargždų“ marškinėlius rinko po 4,4 taško ir atkovojo po 1,5 kamuolio.

Sezoną krepšininkas užbaigė Palangos „Olimpe“ kur fiksavo 9,5 taško, 3,2 atkovoto kamuolio ir 1,1 rezultatyvaus perdavimo vidurkius.

Mažeikių ekipos marškinėlius artėjantį sezoną vilkės: Donatas Sabeckis, Šarūnas Valunta, J.Harrisas, D.J.Fenneris, Mihkelas Kirvesas, A.Urkis, Kay Bruhnke, Tomas Zdanavičius, Žygimantas Bartašius ir G.Staniulis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas