Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 09 18

„Ne tokį vaizdelį“ norėjęs matyti K.Kemzūra dėkojo V.Kariniauskui: „Ačiū, kad spėjo sugrįžti“

Kęstutis Kemzūra nebuvo itin patenkintas vaizdu aikštėje po pirmųjų Vilniaus „Wolves“ rungtynių Lietuvos čempionate. „Vilkai“ 68:66 palaužė „Šiaulius“, bet treneris mato dar daug taisytinų dalykų.
Kęstutis Kemzūra
Kęstutis Kemzūra / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Vaizdelis ne toks, kokį norėtume matyti, – teigė K.Kemzūra. – Suprantame, kokiomis sąlygomis ruošėmės rungtynėms, kiek turėjome problemų. Kažko panašaus tikėjomės, džiugina pergalė daugiausiai, rezultatas. Kaip čia pasakyti, laikas – mūsų priešas. Turėsime savaitę ir turėsime padirbėti. Nesakau, kad nedirbome, bet buvo traumuotų žaidėjų, atvyko vėlai. Teko klijuotis. Pradėjome neblogai, bet paskui Juškevičius, Miniotas gavo ankstyvas pražangas, susiaurėjo rotacija, teko kitiems žaisti ne savo pozicijose. „Šiauliai“ ištraukė mišrią gynybą, netiko šiandien mums, bet bandėme ieškoti variantų. Per lėtai pirmoje pusėje žaidėme, antroje bandėme pagreitinti. Trečiajame kėlinyje pavyko apsiginti ir atstumą kažkokį susikrovėme. Viskas sprendėsi gale, džiaugiamės, kad baigėsi pergale.“

„Wolves“ matė net 34 baudų metimus, tačiau pataikė tik 18. Tai – vos 52,9 proc. taiklumas.

„Kaip užburta, net nežinau, – stebėjosi strategas. – Skyrėme nemažai dėmesio, reikės dar daugiau skirti. Didelė problema, negalime taip mesti baudų, nes tai mums kainuos pergalę. Kaip ir susikuriame progas, bet taip mėtyti negalime.“

Lyderio vaidmens naujoje komandoje iškart ėmėsi Vaidas Kariniauskas, ką tik grįžęs iš pasaulio čempionato. Jis surinko 22 taškus ir išdalino 5 perdavimus.

„Ačiū jam, kad jis spėjo sugrįžti ir kad sezonas prasidėjo šiandien, o ne kai jis buvo rinktinėje. Didelė paspirtis, kalbos nėra. Patyręs įžaidėjas, kontroliavo rungtynes, sukūrė, pats įmetė“, – džiaugėsi K.Kemzūra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas