Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 11 26

Nemalonumai „Rytui“ – į Afriką iškeliavusiam M.Ndourui diagnozuotas COVID-19

Prie Senegalo rinktinės prisijungęs Vilniaus „Ryto“ legionierius Maurice'as Ndouras pagelbėti savo šalies komandai atrankoje į Afrikos čempionatą negalės – puolėjui nustatytas koronavirusas.
Maurice Ndour
Maurice Ndour / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

Senegalo krepšinio federacija pranešė, jog COVID-19 užsikrėtęs M.Ndouras atskirtas nuo komandos ir laiką leidžia saviizoliacijoje, tačiau simptomų nejaučia.

Gali būti, kad virusu M.Ndouras apsikrėtė dar Vilniuje, mat jis įsimetė į sostinės klubą. Pastarosiomis dienomis užsikrėtė du pagrindinės ir net devyni dublerinių komandų nariai.

Senegalo rinktinė, kuri rungtyniauja FIBA „lange“ Ruandoje, pirmajame mače nugalėjo Keniją 92:54, bet M.Ndouras šiame susitikime jau nežaidė. Senegaliečių dar laukia akistatos su Mozambiko ir Angolos krepšininkais.

Tik lapkričio pradžioje prie „Ryto“ prisijungęs M.Ndouras spėjo sužaisti tris mačus. LKL pirmenybėse per du susitikimus jis rinko po 14,5 taško ir sugriebė po 5,5 kamuolio, o vienintelėse FIBA Čempionų lygos rungtynėse puolėjas įmetė 8 taškus ir atkovojo 4 kamuolius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas