Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Nepatenkintas A.Trinchieri prisiėmė atsakomybę ir parašė sau pažymį

Andrea Trinchieri buvo nusivylęs po KMT ketvirtfinalio lygiųjų su Vilniaus „Wolves“, nors toks rezultatas ir garantavo Kauno „Žalgiriui“ vietą finalo ketverte.
Andrea Trinchieri
Andrea Trinchieri / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Pirmosiose rungtynėse Vilniuje žalgiriečiai susikrovė 19 taškų persvarą, todėl akistata Kaune labiau priminė formalumą. 82:82 – galiausiai tokiu rezultatu baigėsi mačas Nemuno saloje.

„Patekome į Karaliaus Mindaugo taurės ketvertą ir tai yra vienintelis geras dalykas šiandien, – kalbėjo italas. – Nusiteikimas buvo blogas, visas rungtynes nežaidėme su tinkamu intensyvumu ir koncentracija.

O „Wolves“ atvyko, žaidė intensyviai, puikiai metė, pasitikėjo savimi. Mes tiesiog į juos žiūrėjome. Pirmoje pusėje jie pataikė 9/14 tritaškius. Tikiu, kad tai pasako viską apie mūsų žaidimą.

Esu labai nusivylęs mentalitetu. Tai mano atsakomybė. Mano darbas bus paaiškinti, kokio mentaliteto aš reikalauju, kuomet žaidžiama Kauno „Žalgiryje“.

Paklaustas, ko konkrečiai labiausiai trūko komandai, A.Trinchieri kalbėjo apie norą.

„Nelaimėjome rungtynių. Žaidėme namuose. Mažai buvo aistros, koncentracijos. Žinote, iš vienos pusės, žinau, kad tokios rungtynės gali nutikti po pergalės penktadienį, tačiau dėl to rotavau 12 žaidėjų, bandžiau išspausti viską, ką jie gali duoti šiandien.

Visi žaidėjai tiesiog laukė, kol kažkas kitas padarys jų darbą. Taip nevyksta. Tai žingsnis atgal. Galime laimėti, galime pralaimėti. Barselonoje pralaimėjome, bet atgal nežengėme. Šiandien tai buvo žingsnis atgal, kalbant apie reikiamą mentalitetą“, – sakė strategas.

Italas buvo paprašytas įvertinti Kevarriuso Hayeso pasirodymą, tačiau teigė apie konkrečius žaidėjus kalbėti nenorintis.

Vis dėlto jis įvertino save.

„Blogą pažymį rašyčiau treneriui. Treneris nesugebėjo paaiškinti, kaip turėtume žaisti šiose rungtynėse. Rašau C treneriui, gerai?“ – klausė A.Trinchieri.

C, verčiant į lietuviškąją pažymių sistemą, veikiausiai būtų penketas arba šešetas.

VIDEO: „Citadele KMT“ rungtynių apžvalga: „Žalgiris“ - „Wolves“ [2024-01-21]

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas