Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 04 19

Nesėkmingos „Wolves“ vilionės: sugriuvus sandoriui dėl serbo, „ne“ tarė ir „Neptūnas“

Alytaus „Wolves“ nesėkmingai ieško, kuo pakeisti iki sezono pabaigos iškritusį pagrindinį vidurio puolėją Ericą Bucknerį. Kaip skelbia 15min šaltiniai, paskutinę akimirką sugriuvo sandoris dėl Džordže Gagičiaus, o dabar „ne“ alytiškių vilionėms tarė ir Klaipėdos „Neptūnas“.

Praėjusią savaitę 15min rašė apie iki sezono pabaigos iškritusį Alytaus „Wolves“ pagrindinį vidurio puolėją Ericą Bucknerį, kuriam dėl peties traumos prireikė operacijos.

Kęstučio Kemzūros vadovaujami alytiškiai buvo arti susitarimo su buvusiu Panevėžio „Lietkabelio“ dičkiu Džordže Gagičiumi, tačiau paskutiniame ture Adrijos lygos dugną ramsčiusi serbo atstovaujama Čačako „Borac“ sensacingai įveikė Podgoricos „Budučnost“, o pereinamąsias rungtynes dėl išlikimo lygoje žaisiančios Serbijos komandos vadovai atsisakė išleisti savo vidurio puolėją.

Pasak 15min šaltinių, likus trims dienoms iki „Betsafe-LKL“ žaidėjų registravimo termino pabaigos (balandžio 22-oji diena – aut. past.) „Wolves“ didina apsukas žaidėjų rinkoje.

Alytaus klubas buvo pateikęs užklausą dėl Klaipėdos „Neptūno“ vedlio Austino Wiley perpirkimo, tačiau iš pajūrio sulaukė neigiamo atsakymo.

„Betsafe-LKL“ atradimu tapęs 24-erių amerikietis, praėjusį sezoną žaidęs antroje pagal pajėgumą Vokietijos lygoje, šį sezoną šalies pirmenybėse per 19 minučių fiksuoja po 10,9 taško, 8,9 atkovoto kamuolio, 2,1 blokuoto metimo ir 17,8 naudingumo balo rodiklius.

A.Wiley praleido pastarąjį pergale prieš Kėdainių „Nevėžį“ pasibaigusį mačą, tačiau „Neptūno“ atstovų tikinimu, tai įvyko dėl Šiauliuose patirtos kojos traumos, o ne „vilkų“ rodomo dėmesio.

VIDEO: PIKENROLAS: L.Kleiza ir D.Sirvydis – „Žalgirio“ pasaka Eurolygoje ir Deivido ateities planai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas