Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Panevėžiečių ėjimas – traumuotą vidurio puolėją laikinai pavaduos kitas legionierius

Panevėžio „7bet-Lietkabelio“ klubo gretas sustiprino vidurio puolėjas Andrija Stipanovičius. Su krepšininku sudaryta sutartis dviem mėnesiams.
Andrija Stipanovičius
Andrija Stipanovičius / FIBA.com nuotr.

Iš Bosnijos ir Hercegovinos kilęs bei Kroatijos pilietybę turintis krepšininkas iki lapkričio pabaigos užims traumą patyrusio Justino Briggso vietą aukštaūgių grandyje.

37-erių Stipanovičius pastaruosius ketverius metus atstovavo Klužo-Napokos „U-BT“ klubui Rumunijos pirmenybėse, po du sezonus rungtyniavo Europos taurėje ir FIBA Čempionų lygoje.

Praėjusiame sezone „7bet-Lietkabelio“ naujokas Europos taurės turnyre fiksavo 11,2 taško, 4,3 atkovoto kamuolio ir 11,6 naudingumo balo.

Patyręs 2,09 m ūgio puolėjas anksčiau yra atstovavęs Liublianos „Cedevita Olimpija“ (Slovėnija/Kroatija), Stambulo „Buyukcekmece“, Trabzono „Trabzonspor“ (abi Turkija), Ostendės „Telenet“, Lježo „Liege“ (abi Belgija), Kremonos „Vanoli“, Kazertos „Juvecaserta“ (abi Italija), Splito „Split“ ir Zagrebo „Hermes Analitica“ (abi Kroatija) ekipoms.

Ilgus metus Stipanovičius atstovavo Bosnijos ir Hercegovinos nacionalinei rinktinei, su kuria dalyvavo 2013 ir 2015 metų Europos čempionatuose.

Aukštaūgio debiutas su „7bet-Lietkabelio“ apranga numatomas jau šeštadienio namų rungtynėse su Vilniaus „Wolves Twinsbet“ klubu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas