Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Panevėžyje laimėjęs N.Pacevičius dėkojo „Wolves“ štabui ir slapukavo dėl R.Sulaimono sveikatos

Lietuvos krepšinio lygoje įsibėgėjo intrigos nešykštinti kova dėl bronzos medalių. Antrajame mažojo finalo mače Panevėžio „Lietkabelis“ namie 73:81 (17:21, 14:20, 18:20, 24:20) krito prieš Vilniaus „Wolves“.
Nedas Pacevičius
Nedas Pacevičius

Komandos apsikeitė pergalėmis svečiose arenose ir serijos iki trijų pergalių rezultatas tapo lygus – 1-1.

„Manau, kad neblogu keliu grįžome į seriją. Kaip pirmosiose rungtynėse, taip ir šiandien didžiąją rungtynių dalį mes laikėmės, kontroliavome. Paprasčiausiai ta pabaiga buvo šiek tiek labiau užtikrinta nei prieš dvi dienas. Nėra lengva, mūsų rotacija yra, kokia yra, bet tikrai noriu padėkoti žaidėjams už kovą, už pergalę. Dažnai nedarau to šį sezoną, ką daro kiti kolegos, bet šiandien labai noriu padėkoti savo trenerių štabui, kuris labai gerų idėjų pametėjo. Tai mums labai padėjo“, – po mačo kalbėjo „Wolves“ strategas Nedas Pacevičius.

Treneris nenorėjo atskleisti, kokios sveikatos būklės bronzinę seriją žaidžia vienas komandos lyderių Rasheedas Sulaimonas. Jis ketvirtadienį pelnė šešis taškus.

„Dėl sveikatos, aš jums tų medicininių išrašų tikrai nedėsiu ant stalo, tikrąją situaciją mes žinome. Jeigu jis žaidžia, vadinasi, yra pasiruošęs. Minutės, rotaciniai dalykai, jo vaidmuo yra mano vidinis reikalas“, – teigė strategas.

Tuo tarpu panevėžiečių strategas Nenadas Čanakas pasigedo savo auklėtinių energijos.

„Sveikinimai „Wolves“, jie buvo geresni ir nusipelnė šios pergalės. Jei mes norime laimėti šią seriją, privalome nuo pradžių žaisti su energija. Tai šiandien buvo didžiausia mūsų problema. Žaidėme be energijos. Gynyboje lyg ir laikėmės taisyklių, bet nebuvome pakankamai geri ir greiti. Su vidutinėmis pastangomis atkrintamosiose nėra jokių šansų. Negaliu sakyti, kad žaidėjai nenori. Jie nori, bet kažkodėl mes buvome psichologiškai nepasiruošę. Tada tu esi per lėtas. Žinai, ką daryti, bet vėluoji viena sekunde. Aš buvau krepšininkas ir juos suprantu. Mano darbas paruošti komandą geriau. Kad ji nuo pirmų minučių žaistų taip, kaip ketvirtajame kėlinuke“, – kalbėjo serbas.

VIDEO: Nedo Pacevičiaus ir Nenado Čanako komentarai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?