Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pažemintas Virginijus Šeškus: „Negaliu padėti, garbės žodis“

Prie Mažeikių „M Basket-Delamode“ (0-4) klubo vairo šį tarpsezonį stojęs garsusis Virginijus Šeškus vis dar lieka be pergalių.

Sekmadienį „Betsafe-LKL“ pirmenybėse jo auklėtiniai namų rungtynėse, kurios vyko Telšiuose, net 45 taškų (46:91) skirtumu buvo pažeminti Utenos „Uniclub Bet – Juventus“ (2-2) krepšininkų.

Prieš kelias dienas Mažeikių klubas buvo sutriuškintas ir Karaliaus Mindaugo taurėje – 71:106 prieš Klaipėdos „Neptūną“.

Roko Lukoševičiaus/„Betsafe-LKL“ nuotr./Virginijus Šeškus
Roko Lukoševičiaus/„Betsafe-LKL“ nuotr./Virginijus Šeškus

Košmariškame sezone starte tai jau šeštas pralaimėjimas iš šešių.

„Visų pirma, reikia atsiprašyti sirgalių. Negalima jų taip negerbti. Sakiau ir žaidėjams, kad taip negalima. Ne tik žaidėjai, bet ir mes, treneriai, turime prisiimti atsakomybę. Negalima taip namie...“ − širdo V.Šeškus.

VIDEO: V. Šeškus: „Reikia atsiprašyti sirgalių“

„Mums tikrai reikalingi pokyčiai komandoje. Situacija dabar yra tokia, kokia yra. Ją reikia iškęsti. Tegul nepyksta, bet daug žaidėjų pas mus atėjo iš NKL lygos. Jie – priklausomi nuo kitų, kurie tuo metu yra aikštelėje. Dabar jie tampa pagrindiniais... Visi suprantame.

Bet tai – dar ne pats baisiausias dalykas. Baisiausia, kad mes visiškai nesilaikome plano. Kitas dalykas – neturime normalių treniruočių. Prisijungia vaikai, treneris... Matau ir negaliu padėti kaip treneris. Garbės žodis, negaliu. Nežinau, tegul ateina kas nors, kas sugalvos padėti. Net neįsivaizduoju... Neturiu žaidėjų, kuriuos galiu panaudoti savo deriniuose. Suprantate?

Luko Šepučio/„Betsafe-LKL“ nuotr./Šarūnas Valunta ir Virginijus Šeškus
Luko Šepučio/„Betsafe-LKL“ nuotr./Šarūnas Valunta ir Virginijus Šeškus

Prieš tai dar laikėmės dėl savo pataikymo, o šįkart – nieko neįmetėme. Du kėlinukai po 6 taškus... Sakysite, ir „Žalgiriui“ taip kartais būna (šypteli, omenyje turėdamas paskutines kauniečių rungtynes Eurolygoje, – past.). Negalime taip negerbti žiūrovų, kurie ateina, moka pinigus. Gali būti ne to lygio, bet turi (gniaužia kumščius, – past.).

Aš jau nekalbu apie klaidas... Sakysite, kad Šeškus verkia. Neverkiu, reikia žiūrėti į priekį. Dabar esame tokioje situacijoje, bandysime kažką daryti. Buvome pateikę pasiūlymus keliems žaidėjams. Supraskite, nėra lengva, nes pinigų nėra. Matyt ir pasižiūri, kur jie čia atvažiuotų. Svarbiausia, kad vadovybė nenusispjautų. Aš irgi galėčiau sakyti dzin, eisiu pailsėti. Tikrai sunku. Neplanavau šiais metais dirbti.

Luko Šepučio/„Betsafe-LKL“ nuotr./Virginijus Šeškus ir A.J.Englishas
Luko Šepučio/„Betsafe-LKL“ nuotr./Virginijus Šeškus ir A.J.Englishas

Labai sunki situacija, bet – ne pirmą kartą. Reikia kažkaip išsilaižyti. Daug tų rungtynių... Manau, matote ir iš šono, kaip mums sunku. Gali bepataikyti, bet čia – bardakas. Visapusiškas“, − teigė V.Šeškus.

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant