Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 05 04

Penktąją vietą medžiojantys V.Šeškaus auklėtiniai įkrėtė „Nevėžiui“

Jonavos „CBet“ krepšininkai tęsia kovą dėl penktosios vietos LKL reguliariajame sezone – Virginijaus Šeškaus auklėtiniai namuose 89:78 (30:14, 17:25, 28:18, 14:21) nugalėjo Kėdainių „Nevėžį“.

Jonavos komanda jau pirmajame kėlinyje įgijo dviženklę persvarą, bet prieš pertrauką „Nevėžis“ ėmė rodyti atsigavimo ženklus. Vis dėlto 28 V.Šeškaus auklėtinių taškai trečiajame kėlinyje leido susikurti net 18 taškų pranašumą.

Jo jonaviškiai nebepaleido.

Jeffery Garrettas pelnė 17 taškų, atkovojo 9 kamuolius ir surinko 26 naudingumo balus – jo „Nevėžiui“ sustabdyti taip ir nepavyko.

Net 33 tritaškius išmetė „CBet“ komanda, tikslą pasiekė 10 tolimų metimų (30 proc.). Abi komandos atliko po 21 rezultatyvų perdavimą. „Nevėžis“ labai prastai metė baudas – pataikė vos 13 iš 24 (54 proc.).

Darylas Doualla su 16 taškų buvo rezultatyviausias Kėdainių krepšininkas, vienu mažiau pridėjo Deshawnas Freemanas.

Po šios pergalės „CBet“ krepšininkai turnyro lentelėje susilygino su Utenos „Juventus“ – abi ekipos yra iškovojusios po 18 pergalių ir patyrusios po 14 nesėkmių bei dalinasi 5-6 vietas.

Tiesa, penktąją vietą Jonava užims tik tokiu atveju, jei uteniškiai penktadienį suklups prieš Kauno „Žalgirį“, o sekmadienį kauniečius Jonavoje pavyks patiesti patiems „CBet“ krepšininkams.

„Nevėžiui“ šis mačas turnyro lentelėje prasmės neturėjo – kėdainiškiai gegužės 8 dieną (pirmadienį) susikaus su „Šiauliais“ ir būtent šios dvikovos nugalėtojai užsitikrins aštuntąją vietą bei vietą atkrintamosiose.

„CBet“: J.Garrettas 17 (9 atk. kam., 26 naud. bal.), M.Laksa 14, G.Huskičius 13, G.Watsonas 12, E.Šeškus 11.

„Nevėžis“: D.Doualla 16, D.Freemanas 15, D.Lavrinovičius 14, T.Lambrechtas 12, B.Davisonas 11.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas