Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 12 22

Pergale patenkintas Š.Jasikevičius dėkojo aistruoliams ir išskyrė sužibėjusius senbuvius

Daugkartiniai LKL čempionai Kauno „Žalgirio“ krepšininkai vietinėse pirmenybėse ir toliau nesuranda sau lygių – sekmadienio pavakarę kauniečiai 105:64 nepasigailėjo Prienų „CBet“ jaunuolių. Po rungtynių Šarūnas Jasikevičius liko sužavėtas ne tik milžinišku palaikymu, bet ir komandos veteranų žaidimu, nepaisant to, kad komanda išgyvena tikrą rungtynių maratoną.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Visų pirma reikia padėkoti fanams už įspūdingą palaikymą. Esame sujaudinti ir žaidėjai tikrai tą žinojo. Žaidėme penktas rungtynes per kokias 8-9 dienas, todėl energija labai netryškome, bet mūsų aistruoliai ir veteranai – tiek Paulius Jankūnas, tiek ypač Edgaras Ulanovas – uždavė toną rungtynėms ir man labai patiko taip, kaip šiandien žaidėme.

Gerbiame kiekvieną varžovą ir ne visą laiką pavyksta žaisti gerai, bet šiandien krepšinis buvo aukščiausio lygio – tiek fiziškumas, tiek nusiteikimas. Nereikia žiūrėti čia Prienai, „Chimki“ ar „Anadolu Efes“ – komanda sužaidė puikiai“, – teigė Jasikevičius.

Karjeros rezultatyvumo Lietuvos krepšinio lygoje rekordą pagerinęs Edgaras Ulanovas vos per 16 minučių surinko 24 taškus, tačiau strategas neliko nustebęs tokiu auklėtinio pasirodymu – E.Ulanovas yra vienas iš pagrindinių „Žalgirio“ krepšininkų, o kauniečiai tokių puolėjo pasirodymų laukia daugiau.

„Mes iš jo to tikimės, laukiame. Edgaras yra vienas iš mūsų pamatų ir turi tai rodyti kiekvieną sykį.

Komanda tiesiog tryško energija, jaučia, kad yra arti pergalių. Svarbiausia perlipti per save ir pramušti – tai daroma tik kantriu darbu ir tokiais pasirodymais Lietuvos krepšinio lygoje.“

Jau šį penktadienį Kauno „Žalgirio“ krepšininkų laukia dar viena Eurolygos išvyka – LKL čempionų Miunchene lauks vietos „Bayern“.

VIDEO: „Betsafe–LKL“ rungtynių komentarai: „CBet“ - „Žalgiris“ [2019-12-22]

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas