Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 05 26

Plungės futbolo klubą sumenkinęs „Juventus“ strategas puolė atsiprašinėti

Po LKL pusfinalio mačo su Kauno „Žalgiriu“ nekorektišką repliką paleidęs ir savo auklėtinių bejėgiškumą su LFF Pirmoje lygoje rungtyniaujančiu Plungės „Babrungu“ sulyginęs Utenos „Juventus“ strategas Žydrūnas Urbonas praėjus kelioms dienoms atvėso.
Žydrūnas Urbonas
Žydrūnas Urbonas / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

„Kartais nepagalvotai pasakyti žodžiai gali sukelti ne itin malonių pasekmių, todėl organizacijos vardu norime atsiprašyti už mūsų vyr. trenerio pasakytus žodžius, kurie galėjo įžeisti Plungės „Babrungą“. Žinome, kokia ilga bei garbinga yra šio futbolo klubo istorija ir tikrai nenorėjome nieko įžeisti. Linkime „Babrungui“ didžiausios sėkmės artėjančiose Pirmos lygos kovose“, – teigiama „Juventus“ išplatintoje žinutėje feisbuke.

Prie šio įrašo Ž.Urbonas pozuoja su „Juventus“ marškinėliais, kuriuose įklijuotas ir „Babrungo“ logotipas.

Priminsime, jog sparnuotą frazę „Juventus“ strategas paleido pirmadienį, po beviltiškai 75:100 pralaimėto pirmojo LKL pusfinalio „Žalgiriui“.

„Po pirmo kėlinio mes žaidėme, net nežinau kaip įvardinti, lyg koks „Babrungas“. Nenoriu nieko įžeisti, turiu omeny kokią nors prasčiausią komandą, kokia tik buvo žaidusi“, – apmaudą po rungtynių liejo Ž.Urbonas.

Į šią žinutę plungiškiai feisbuke atsakė savo įrašu.

„VšĮ „Plungės futbolas“ oficialiai kviečia gerb. Žydrūną Urboną į „Babrungo“ namų rungtynes (bilietai bus mūsų dovana Jums), kur galėsite artimiau susipažinti su Lietuvos futbolu bei Plungės vyrų komanda. Tikimės, jog po pažinties su klubu, pakeisite savo nuomonę ir kitą kartą prieš sakant įvairius palyginimus turėsite visai kitokią nuomonę. P.S. savo bendruomenę skatiname būti tolerantiškiems ir priimti kiekvieno nuomonę, kad ir kokia neteisinga ji būtų klubo atžvilgiu, taip parodant pavyzdį, jog mes žinome, kas esame, ir žinome, kur link einame“, – feisbuke rašė „Babrungo“ atstovai.

Plungės klubas po 8 turų I lygoje rikiuojasi ketvirtas tarp 14 komandų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas