Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 09 24

Po atkaklios kovos – pirma „Šiaulių“ pergalė

„Šiauliai“ (1-1) savo gerbėjus pradžiugino pirma pergale naujajame Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) sezone. Šiauliečiams pavyko namie 90:82 (30:25, 18:17, 16:24, 26:16) palaužti Klaipėdos „Neptūną“ (1-1).
Paulius Danusevičius.
Paulius Danusevičius. / Betsafe-LKL nuotr.

Saulės miesto atstovai rungtynes pradėjo kiek geriau (26:19), tačiau netrukus jau uostamiesčio ekipa buvo priekyje 32:30. Nuo tol aikštėje vyko lygi kova ir rungtynių svarstyklės galėjo pakrypti į bet kurią pusę.

Likus žaisti mačiau nei 2 min., šiauliečiai pirmavo tik 84:82, tačiau būtent tada rungtynėse įvyko lemiamas lūžis. Šeimininkams Leonardas Thorpe'as ir Paulius Danusevičius pelnė 4 taškus, „Neptūnas“ sėkmingai užpulti nesugebėjo ir dvikovos baigtis buvo nulemta.

„Neptūnui“ šįkart per rungtynes nepadėjo ne tik Ignas Sargiūnas, bet ir susirgęs Mindaugas Girdžiūnas. Tuo metu „Šiaulių“ ekipoje nebuvo Dachono Burke‘o ir Antwano Walkerio.

„Šiauliai“: Jonathanas Davisas 22, Paulius Danusevičius 18 (7 atk. kam.), Tomašas Pavelka 11 (10 atk. kam.), Karolis Giedraitis, Leonardas Thorpe‘as (7 atk. kam., 5 rez. perd.) ir Eimantas Stankevičius – po 9.

„Neptūnas“: Thomasas Rutherfordas 21 (8 atk. kam.), Žygimantas Janavičius 18 (9 rez. perd.), Deividas Gailius 16, Sterlingas Gibbsas 15, Timas Lambrechtas 6 (7 atk. kam.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas