Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Po beveik ketverių metų pertraukos Edgaras Ulanovas grįžta į Lietuvos rinktinę

Ženkliai prie skambiausios Kauno „Žalgirio“ sezono pergalės prisidėjęs Edgaras Ulanovas turėjo gerų naujienų – Lietuvos čempionų kapitonas po beveik ketverių metų pertraukos planuoja užsivilkti Lietuvos rinktinės marškinėlius ir dalyvauti vasarį vyksiančiame FIBA lange.
Edgaras Ulanovas
Edgaras Ulanovas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Kalbėjau su treneriu Kaziu. Jei iki FIBA lango nieko nenutiks, tuomet jame veikiausiai išvysite ir mane“, – portalui 15min po įspūdingos 96:70 Kauno „Žalgirio“ pergalės prieš Stambulo „Anadolu Efes“ sakė Edgaras Ulanovas.

Vasario 22 dieną 19.30 val. Lietuvos rinktinė Europos čempionato atrankoje Vilniuje žais su Lenkija, o vasario 26 dieną Kazio Maksvyčio vadovaujama komanda vyks į Estiją.

Nuo 2020-ųjų vasaros, kai su Lietuvos rinktine varžėsi draugiškame Baltijos turnyre, nacionalinėje komandoje nežaidęs E.Ulanovas pripažįsta, jog pasiilgo marškinėlių su trispalve.

„Jeigu atvirai, tai skaičiau Roko Giedraičio interviu. Mano mintys panašios, kaip ir Roko. Mes kalbėjomės apie šį sprendimą. Pasikalbame tie, kurie planuojame žaisti. Norisi susitikti. Praėjo keleri metai, kai vėl turėsiu progą žaisti su Roku Giedraičiu ir kitais“, – sakė 32-ejų „Žalgirio“ kapitonas.

Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Edgaras Ulanovas
Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Edgaras Ulanovas

Tiesa, atsakymo dėl liepą vyksiančios olimpinės atrankos Puerto Rike krepšininkas dar neturėjo.

„Vasara dar labai toli, o treneris spaudimo dėl atsakymo nedaro. Viskas yra suprantama, nes vasara dar toli. Sunku kalbėti, bet jei sveikata bus gera ir energijos turėsiu... 100 proc. atsakymo šiuo metu neturiu, tai pasakiau ir treneriui, kuris viską supranta. Pirmiausia žiūriu į artėjantį FIBA langą“, – 15min sakė E.Ulanovas.

Šį sezoną Eurolygoje žalgirietis per 28 minutes fiksuoja 7,9 taško, 4 atkovotų kamuolių, 2,9 rezultatyvaus perdavimo ir 11 naudingumo balų statistiką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas