Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Po „Neptūno“ antausio G.Žibėnas rūbinėje savo vyrams uždavė klausimą, bet atsakymo nesulaukė

Vienintelis Lietuvos krepšinio lygos šeštadienio mačas virto tikrų tikriausiu trileriu. Vilniaus „Rytas“ (16-4) po dramatiškos kovos namie krito prieš Klaipėdos „Neptūną“ (9-12) – 83:84 (11:18, 16:27, 30:17, 26:22).
Giedrius Žibėnas
Giedrius Žibėnas / Pauliaus Peleckio / BNS nuotr.

„Sveikinu „Neptūną“ su pergale, laimėjo pelnytai. Mes šiandien visiškai nenusipelnėme pergalės ir tai puikiai parodė pirmasis kėlinys. Sumokame kainą, kurią iššaukė tai, jog negriebėme varžovų už gerklės. Apskritai, pirmajame kėlinuke žaidė tik Lukas (Uleckas), neradome jokio kito žaidėjo. Antroje rungtynių pusėje su šešiais žaidėjais sugrįžti iš 22 taškų deficito nėra paprasta. Vėliau skundėmės kažkokiais teisėjų sprendimais... Visgi esmė, kaip pradėjome mačą. Galime pralaimėti su sunkiais varžovų metimais, bet skaudžiausia yra tai, kad „Neptūnas“ pelnė 46 taškus baudos aikštelėje, ten visiškai karaliavo. Rūbinėje klausiau žaidėjų, koks yra pasiteisinimas šitaip pradėti rungtynes. Bet kažkodėl labai tylu buvo“, – po dvikovos pyko „Ryto“ strategas Giedrius Žibėnas.

VIDEO: Trenerių komentarai

Nepaisant nenusisekusių rungtynių, „Ryto“ strategas dėkojo fanams.

„Namie nepralaimėdami daugiau nei metus, galvojome, kad dabar jau tiesiog žiūrovai gali laimėti. Šaunuoliai fanai, vėl pilna salė, bet šiandien parodėme nepagarbą...“, – apgailestavo G.Žibėnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas