Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 10 13

Po pergalės prieš „Neptūną“ Š.Jasikevičius gyrė A.Perezą ir Th.Walkupą

Sekmadienio pavakarę Kauno „Žalgirio“ krepšininkai po ilgos pertraukos iš Klaipėdos namo grįžta su pergale. Iki šio susitikimo paskutinį kartą 2018 metų sausio 21 dieną „Neptūną“ jų tvirtovėje palaužę žalgiriečiai šįkart užtikrintai 80:73 nugalėjo varžovus ir nacionaliniame čempionate įsirašė jau penktą pergalę iš tiek pat galimų.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Karolio Bakūno / 15min nuotr.

„Visumoje rungtynėmis turime būti patenkinti. Kai kuriose situacijose sprendėme savo reikalus, tačiau po pertraukos atrodėme tikrai solidžiai. Man patiko gynyba – komanda norėjo žaisti. Nepaisant tam tikro nuovargio ir manevravimo sudėtimi, atrodėme gerai. Šiai dienai tai nėra lengva“, – rungtynes reziumavo Šarūnas Jasikevičius.

Eurolygoje kol kas blankiai atrodantis pagrindinis „Žalgirio“ atakų organizatorius Alexas Perezas šiose rungtynėse iš bendro paveikslo tikrai neiškrito – per 18 žaidimo minučių pelnė 8 taškus, atliko 4 rezultatyvius perdavimus ir surinko 12 naudingumo balų.

Karolio Bakūno / 15min nuotr. /Alex Perez
Karolio Bakūno / 15min nuotr. /Alex Perez

„Alexas dirba savo darbą. Šiandien žaidė tikrai solidžiai, agresyviai, labai gerai spaudė varžovų įžaidėjus. Pasikartosiu, tai yra proceso dalis ir Alexas tam procese gerai jaučiasi“, – apie meksikietį atsiliepė Šaras.

Po herojiško pasirodymo Milane, kuomet Thomas Walkupas pelnė net 19 taškų ir vienas pats tempė visą Kauno komandą ant savo pečių, „Žalgirio“ stratego planas rungtynėse su „Neptūnu“ buvo pailsinti amerikietį ir daugiau žaidimo laiko suteikti kitiems.

Karolio Bakūno / 15min nuotr. /LKL rungtynės, susitinka Klaipėdos „Neptūnas“ - Kauno „Žalgiris“
Karolio Bakūno / 15min nuotr. /LKL rungtynės, susitinka Klaipėdos „Neptūnas“ - Kauno „Žalgiris“

Visgi nepavykus įgyti apčiuopiamo pranašumo per pirmąsias 20 minučių, po ilgosios pertraukos Š.Jasikevičius gynėją galiausiai išleido į aikštę. Stratego teigimu, būtent amerikietis nulėmė šių rungtynių baigtį.

„Nežinau, vyrai, kur jūs žiūrite, bet Thomasas Walkupas pakeitė rungtynes“, – į žurnalistų klausimą dėl Zacho LeDay svarbos trečiojo kėlinio spurte atsakė Jasikevičius.

VIDEO: „Betsafe–LKL“ rungtynių komentarai: „Neptūnas“ - „Žalgiris“ [2019-10-13]
VIDEO: „Betsafe–LKL“ rungtynių apžvalga: „Neptūnas“ - „Žalgiris“ [2019-10-13]

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito