Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 11 12

Po sunkios kovos su „Dzūkija“ Tomas Pačėsas tikisi kibti į atlapus „Chimki“

Penktadienį 45-ąjį gimtadienį atšventęs Tomas Pačėsas šeštadienį Vilniuje stebėjo sunkią „Lietuvos ryto“ kovą su Alytaus „Dzūkija“. Treneris po rungtynių stipriai komandos nebarė ir pabrėžė, kad pagrindinė kova ekipos laukia trečiadienį Europos taurėje.
Tomas Pačėsas
Tomas Pačėsas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Nėra čia jokių pasiteisinimų. Jeigu pasirinkai krepšinį, tai turi visada vykdyti savo įsipareigojimus. Visų pirma, reikia mylėti šitą sportą. Tada bus pasiaukojimas ir koncentracija, o mums šiandien to pritrūko“, – rungtynes trumpai apibūdino T.Pačėsas.

Treneris prasitarė, kad komanda jau pradėjo pasirengimą laukiančiai Europos taurės akistatai su „Chimki“ komanda: „Piką planuojame trečiadieniui.“

„Pavardžių neminėsiu, bet po gerų rungtynių vėl atėjo lengvas nesusikaupimas. Kitaip to nepavadinsi. Tas pats buvo ir prieš mėnesį rungtynėse su Šiaulių komanda. Tikriausiai yra tas nusiteikimas, kad kažkaip vis tiek laimėsim ir tai neverčia žaisti maksimaliai“, – prastą žaidėjų nusiteikimą kaltino treneris.

T.Pačėsas šiose rungtynėse leido pailsėti komandos lyderiui Davidui Loganui: „Stengiamės, kad jis gautų poilsio, kai tik įmanoma.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai