Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po uteniškių niukso A.Magro pabrėžė blogus sprendimus, V.Buzas džiaugėsi žaidėjų reakcija

Vilniaus „Wolves Twinsbet“ žaidimas toliau banguoja. Po skambios pergalės Europos taurėje sostinės ekipa namuose 67:72 nusileido Utenos „Uniclub Bet-Juventus“ krepšininkams.

Vilniaus „Wolves Twinsbet“ sėkmingai pradėjo susitikimą ir po dešimties žaidimo minučių buvo priekyje (18:15). Visgi sunkiai taškus rinkę vilniečiai didžiąją laiko dalį buvo priversti vytis varžovus. Tuo tarpu, kitoje pusėje, daugiausiai Iano Millerio pastangomis bei jo taikliais tritaškiais metimais Utenos ekipa iškovojo pergalę prieš iki šiol sutiktą potencialiai stipriausią varžovą.

Po rungtynių spaudos konferencijoje Alessandro Magro pabrėžė itin prastą tritaškių metimų pataikymo procentą bei pramestas baudas.

„Mes žinojome, kad laukia sudėtingos rungtynės prieš pajėgų oponentą. Jie turi dydį, yra gerai organizuoti gynyboje. Pirmoje rungtynių pusėje stojome net 22 kartus prie baudų metimų linijos, tačiau prametėme 9 baudas, kas neleido mums susikurti pranašumo prieš ilgąją pertrauką. Neskaitant klaidų, kurios rungtynių metu gali nutikti, privalome sutvarkyti tokius dalykus, kaip kamuolio spaudimą bei lanko saugojimą baudos aikštelėje. Atlikome gerą darbą gynyboje prieš Gediminą Oreliką, kuris yra vienas iš pagrindinių žaidėjų jų komandoje. Blogiausia dalis šiose rungtynėse buvo mūsų puolimas. Per daug trankėme kamuolį į parketą, nesidalinome kamuoliu, padarėme 18 klaidų, tritaškius metėme tik 16 proc. tikslumu. Yra sunku laimėti rungtynes pasirenkant blogus sprendimus puolime“, – po pralaimėjimo kalbėjo treneris.

Treneris buvo paklaustas, ar po įspūdingos pergalės Ispanijoje komanda galėjo atsipalaiduoti ir neįvertinti oponento.

„Tikėjausi, kad po geros pergalės Europos taurėje nuo to atsispirsime ir pradėsime demonstruoti stabilų žaidimą. Netikiu, kad neįvertinome Utenos ekipos, nes suprantame, kad mūsų situacija nėra pati geriausia ir turnyrinėje lentelėje turime daugiau pralaimėjimų nei pergalių. Stengėmės demonstruoti energiją, tačiau šiąnakt, reikia pripažinti, kad Ianas Milleris pataikė daug sudėtingų metimų, nors gynyboje buvome gana solidūs. Palikome juos ties 72 taškais, tai yra geras rezultatas, tačiau, kai padarome 18 klaidų ir metame tritaškius tik 16 proc. tikslumu, galiausiai rungtynių pabaigoje turime pataikyti metimus“, – pralaimėjimo priežastis vardijo strategas.

VIDEO: „Betsafe–LKL“ rungtynių komentarai: „Wolves Twinsbet-“ - „Uniclub Bet - Juventus“ [2024-10-19]

Tuo tarpu Utenos „Uniclub Bet-Juventus“ vyriausiasis treneris Vytautas Buzas džiaugėsi komandos parodyta reakcija po pralaimėjimo Šiauliuose.

„Labai smagi pergalė, ypatingai po sunkaus trečiadienio Šiauliuose. Labai džiaugiamės, kad žaidėjai įsiklausė ir laikėsi žaidybinio plano“, – pergale džiaugėsi treneris.

Po itin sėkmingo Iano Millerio pasirodymo, kuris pelnė 19 taškų, treneris akcentavo žaidėjo patirtį.

„Pirmiausia, mes žinojome, kad tai yra labai patyręs žaidėjas. Žinoma, jis atvyko labai sudėtingu laikotarpiu ir praktiškai neturėjo nė vienos treniruotės prieš FIBA Čempionų lygos atrankos pradžią. Po truputį jis pradeda suprasti, ko mes iš jo norime, ir ką jis gali duoti komandai“, – apie I.Millerį kalbėjo specialistas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito