Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2013 11 05

Pralaimėjimų seriją nutraukęs „Lietkabelis“ egzaminuos „LSU-Atleto“ jaunimą

Po septynių pralaimėjimų serijos naujajame sezone pergalę iškovojęs Panevėžio „Lietkabelis“ grįžta į Lietuvos krepšinio lygos (LKL) kovų ringą. Šiandien mače Panevėžyje nuo 18:30 val. šeimininkai surems ginklus su Kauno raj. „LSU-Atletu“.
Rungtynių akimirka
"LSU-Atleto" komanda / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Į „Cido“ areną sugrįžusios pergalės pažymėjo sėkmingą Mindaugo Brazio debiutą „Lietkabelio“ ekipos vyriausiojo trenerio poste. Tiesa, jaunasis trenerio asistentas tik laikinai pavadavo savo tėvą, Algirdą Brazį, kuris negalėjo vadovauti pirmąją sezone pergale tapusiame BBL mače su „Liepaja/Triobet“ klubu.

Šiandien komandai jau vadovausiantis A.Brazys dar nenutraukė Panevėžio klubo pralaimėjimų užkeikimo LKL čempionate. „Lietkabelis“ yra patyręs tris nesėkmes ir rungtynėse su „LSU-Atletu“ sieks tik laimėjimo.

Savo ruožtu Edo Nickaus treniruojami jaunieji „LSU-Atleto“ krepšininkai LKL čempionate per ketverias rungtynes turi vieną laimėjimą, kuri daugelio nuostabai pasiekė mače su „Šiauliais“ – 89:82.

Kauno rajono ekipa šiuo metu LKL turnyrinėje lentelėje žengia aštuntoje vietoje. Pergalių dar neiškovojęs „Lietkabelis“ – 11-tas.

„Lietkabelio“ – „LSU-Atleto“ rungtynes iš Panevėžio „Cido“ arenos nuo 18:30 val. tiesiogiai transliuos internetinė sporto televizija „SportoTV.lt“. Mačą galite matyti paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas