Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 05 25

Prisišnekėjo: savo komandai palyginimų ieškojęs Ž.Urbonas sulaukė kvietimo į Plungę

Plungės „Babrungo“ futbolo klubas liko įžeistas po Utenos „Juventus“ vyriausiojo trenerio Žydrūno Urbono komentaro po pirmojo Lietuvos krepšinio lygos (LKL) pusfinalio mačo. Žemaičiai pakvietė uteniškių strategą atvykti į Plungę ir susipažinti su šio miesto futbolo ekipa.
Žydrūnas Urbonas
Žydrūnas Urbonas / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

Plungiškių dėmesį patraukė Ž.Urbono komentaras po Kauno „Žalgiriui“ pralaimėtų rungtynių.

„Pirmajame kėlinyje žaidėme kaip Utenos „Juventus“, o antrajame, nenoriu įžeisti jokio miestelio, bet kažkoks „Babrungas“. Yra tokia komanda? Padėkite, kokia yra pati prasčiausia žaidusi komanda? Tai tokiame lygyje sužaidėme antrąjį kėlinį“, – po pralaimėjimo kalbėjo Ž.Urbonas.

VIDEO: Ž.Urbono ir M.Schillerio komentarai

Antradienį į tokius trenerio žodžius sureagavo Plungės „Babrungo“ klubas, rungtyniaujantis antrajame pagal pajėgumą Lietuvos futbolo divizione I lygoje.

4-ąją vietą tarp 14-os komandų užimantys žemaičiai pakvietė Ž.Urboną atvykti į Plungę.

„VšĮ Plungės Futbolas oficialiai kviečia gerb. Žydrūną Urboną į FK Babrungo namų rungtynes (bilietai bus mūsų dovana Jums), kur galėsite artimiau susipažinti su Lietuvos futbolu bei Plungės FK Babrungas vyrų komanda. Tikimės, jog po pažinties su klubu, pakeisite savo nuomonę ir kitą kartą prieš sakant įvairius palyginimus turėsite visai kitokią nuomonę

P.S. savo bendruomenę skatiname būti tolerantiškiems ir priimti kiekvieno nuomonę, kad ir kokia neteisinga būtų klubo atžvilgiu, taip parodant pavyzdį, jog mes žinome, kas esame ir žinome, kur link einame“, – rašoma „Babrungo“ pranešime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas