Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Pristatomas stalo žaidimas krepšinio sirgaliams

Lietuvos krepšinis žengia į stalo žaidimų pasaulį – pristatome jungtinį leidyklos „Terra Publica“ ir Kauno „Žalgirio“ stalo žaidimą „Krepšinio fanas“.
Stalo žaidimas „Krepšinio fanas“
Stalo žaidimas „Krepšinio fanas“
Temos: 1 Stalo žaidimai

Artėjant naujo krepšinio sezono pradžiai, didžiausia lietuviškų stalo žaidimų leidėja „Terra Publica“ kartu su žymiausiu Lietuvos krepšinio klubu Kauno „Žalgiriu“ pristato stalo žaidimą „Krepšinio fanas“. Tai ypatingas stalo žaidimas, skirtas ilgą istoriją ir stiprias tradicijas turinčio Kauno „Žalgirio“ 80-mečiui paminėti.

1944 m. įkurtas Kauno „Žalgiris“ per ilgą savo gyvavimo istoriją tapo tituluočiausia Lietuvos komanda, laimėjusia daugybę nacionalinių čempionatų. Klubas įsitvirtino Europos klubinio krepšinio turnyruose ir 1999 m. tapo Eurolygos čempionu. „Žalgiris“ išaugino olimpinius apdovanojimus pelniusias krepšinio legendas: Stepą Butautą, Justiną Lagunavičių, Kazimierą Petkevičių, Modestą Paulauską ir Arvydą Sabonį. Prie klubo sėkmės reikšmingai prisideda ir ištikimi sirgaliai, kurių dėka 2019 m. „Žalgiris“ tapo daugiausia žiūrovų į namų arenas sutraukusiu Eurolygos klubu lygos istorijoje ir 2023 m. šį rekordą pagerino pardavus visus bilietus į 16 iš 17 Eurolygos rungtynių „Žalgirio“ arenoje.

„Šis žaidimas – tai daugiau nei tik smagus užsiėmimas, tai duoklė mūsų ištikimiems sirgaliams, – teigia Kauno „Žalgirio“ partnerysčių pardavimo vadovas Donatas Norkevičius. – Norėjome sukurti tai, kas suburtų žmones, nesvarbu, ar jie būtų patyrę sirgaliai, ar sporto naujokai. Tikime, kad žaidimas taps namų pramoga visoje Lietuvoje, ypač švenčiant „Žalgirio“ 80-metį.“

Žaidėjai kviečiami išbėgti į simbolinę Kauno „Žalgirio“ krepšinio aikštelę

Stalo žaidimas „Krepšinio fanas“ skirtas visiems krepšinio mėgėjams ir ekspertams. Subūrę dvi komandas išbėgsite į simbolinę „Žalgirio“ krepšinio aikštelę ir joje susirungsite taiklumo bei žinių kovoje. Meskite žaidimo kauliuką ir pataikę ant kortelės atsakykite į klausimą, tačiau per daug neatsipalaiduokite – niekada negalite žinoti, kokią strategiją pasirinks varžovų komanda.

Linksmą, sportišką ir žinias apie krepšinį plečiantį stalo žaidimą „Krepšinio fanas“ galės žaisti nuo 2 iki 10 žaidėjų. Žaidimas truks 45 minutes, suteiks daug juoko ir netikėtumų.

„Džiaugiamės unikalia galimybe didžiausią lietuvių aistrą – krepšinį, taip pat troškimą varžytis, laimėjimo euforiją, nuostabų laiką su šeima ar draugais perkelti į naują – stalo žaidimų – lygą, – sako leidyklos „Terra Publica“ direktorė Danguolė Kandrotienė. – Nesvarbu, koks oras, nesvarbu, kad arenoje nebeliko bilietų, – būti su visos Lietuvos mylima komanda galite čia ir dabar – prie stalo žaisdami „Krepšinio faną“.“

Leidykla „Terra Publica“, kurdama ir leisdama lietuviškus stalo žaidimus, siekia užtikrinti ne tik žaidimų kokybę, bet ir jų pritaikomumą Lietuvos rinkai. Atsižvelgdama į ilgametę klubo istoriją ir jo svarbą Kaunui bei visai šaliai, klausimų rengimą leidykla patikėjo gerai žinomam sporto žurnalistui ir „Žalgirio TV“ laidų vedėjui Ryčiui Kazlauskui.

Krepšinio entuziastai šį žaidimą jau gali įsigyti išankstinės prekybos metu www.terrapublica.lt. Nuo rugsėjo 16 d., perkant stalo žaidimą „Krepšinio fanas“, jam taikoma speciali kaina – 34,99 euro.

Žaidimas netrukus pasieks „Žalgiris Shop“ ir įprastas stalo žaidimų prekybos vietas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas