Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Problemas gynyboje vardinęs J.Tayloras: „Ne taip laimimi čempionatai“

Vilniaus „Wolves Twinsbet“ komanda antrąjį sezoną Europos taurėje pradėjo nesėkme 69:80 nusileisdama Stambulo „Bahčešehir“ ekipai.
Vilniaus „Wolves“ – Stambulo „Bahcesehir“
Vilniaus „Wolves“ – Stambulo „Bahcesehir“ / Patricija Adamovič / BNS

27 minutes aikštelėje praleidęs Jeffery Tayloras pelnė 10 taškų, atkovojo 2 kamuolius, atliko 3 rezultatyvius perdavimus ir užfiksavo 11 naudingumo balų.

Po pralaimėjimo trečiąjį sezoną „vilkų“ komandoje pasitinkantis puolėjas akcentavo prastą gynybą.

„Gynyboje žaidėme prastai ir to šiam lygiui neužtenka, – nusivylęs pralaimėjimo priežastis vardijo J.Tayloras. – Padarėme per daug klaidų, davėme jiems daug lengvų metimų. Nelaimėsime rungtynių taip gindamiesi. Viskas prasideda nuo gynybos, tada turėsime ir progų greitajam puolimui.“

– Kalbant apie puolimą, antroje rungtynių pusėje pelnėte tik 26 taškus. Kas nutiko?

– Manau, kad puolime žaidėme neblogai, prametėme daug laisvų metimų, dažniausiai juos pataikome. Pats asmeniškai pramečiau keletą gerų metimų. Neturėjome daug bėdų kuriantis progas, tačiau tiesiog nepataikėme.

– Pirmoje rungtynių pusėje Stambulo „Bahčešehir'' ekipa pataikė net 15 iš 19 dvitaškių metimų. Kokios buvo to priežastys?

– Tai Odiase pataikė keletą laisvų metimų nuo baudų metimų linijos, dalis jų buvo ir sunkūs metimai. Leidome jiems per daug lengvai veržtis arčiau krepšio, pelnyti lengvus taškus. Nelaimėsime rungtynių turėdami tokius prastus procentus.

Patricija Adamovič / BNS/Anthony Cowanas
Patricija Adamovič / BNS/Anthony Cowanas

– Anthony Cowanas pirmoje rungtynių pusėje pelnė 15 taškų ir surinko 19 naudingumo balų. Kaip jam sekasi įsilieti į komandą?

– Jis yra aukšto lygio žaidėjas, gebantis pelnyti taškus įvairiais būdais. Jis yra greitas ir visiems sunku jį sustabdyti. Manau, kad savo potencialą jis parodė tiek pasiruošimo metu, tiek šio vakaro rungtynėse.

– Šių metu ,,Wolves Twinsbet“ komanda buvo suburta aplink gynėjus Anthony Cowaną ir Andrew Andrewsą. Kokio lygio tai gali būti tandemas sezono eigoje?

– Manau, kad pasiruošimo laikotarpiu atrodėme gerai – dalijomės kamuoliu ir darėme viską teisingai. Šiandien, tiesiog prametėme daug laisvų metimų ir, manau, kad su puolimu viskas bus gerai, ne taip laimimi čempionatai. Ruošiantis sezonui didžiausias akcentas buvo skiriamas gynybai, tačiau šiandien to aikštelėje neparodėme.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas