Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
08 25

R.Javtoko kritika M.Balčiūnui ir atskleistas kvietimas: „Bandė „išvalyti“ konkurentus“

Robertas Javtokas antrą kartą meta pirštinę ilgamečiam Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) vadovui Mindaugui Balčiūnui, tapdamas jo konkurentu LKF prezidento rinkimuose. „Man nepatinka, kaip yra valdoma federacija, kas aplink ją stovi. Nemanau, kad gali valdyti federaciją žmonės, kurie neturi tam kompetencijų“, – apsilankęs 15min tinklalaidėje PIKENROLAS rėžė ilgametis Lietuvos rinktinės kapitonas.

R.Javtokas 2021 metais jau nudegė LKF prezidento rinkimuose, kai tarp trijų kandidatų liko paskutinis trečias.

Bet dabar jis bando dar sykį.

Šįkart buvęs vidurio puolėjas varžysis prieš M.Balčiūną, kuris prieš trejus metus laimėjo rinkimus būdamas svarbiausiu žmogumi tuomet išrinkto Vydo Gedvilo komandoje.

Kadaise R.Javtokas ir M.Balčiūnas buvo vienoje valtyje, kai vienas žaidė, o kitas rūpinosi Lietuvos rinktine, bet dabar kandidatai nevengia kritikos vienas kito atžvilgiu.

Tomo Tumalovičiaus nuotr./Robertas Javtokas
Tomo Tumalovičiaus nuotr./Robertas Javtokas

„Tą, ką aš pristatinėjau per rinkimus prieš trejus metus, jis pristatinėja dabar“, – apie konkurento nurodomą savo viziją rinkimams griežtai pasisakė R.Javtokas.

PIKENROLE jis pakomentavo ir daugiau temų: jam esą M.Balčiūno „išrūpintą“ Vusterio universiteto diplomą, kelionę į Kazachstaną pačiame rinkimų įkarštyje, pralaimėtų rinkimų pamokas, keturis kandidatus treniruoti Lietuvos rinktinę, M.Balčiūno valdomo IBU veiklą ir interesų konfliktą su LKF, kalbas, kad į rinkimus jį „stumia“ Kauno „Žalgirio“ organizacija, M.Balčiūno kvietimą į jo komandą ir savąją krepšinio viziją, kurią vykdytų laimėjęs rinkimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas