Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 06 20

R.Milašius – apie Vainauskų projektą Palangoje, P.Motiejūno postą ir šio sezono skandalą

„Maloniausias sezonas per mano vadovavimo laikotarpį“, – „Betsafe-LKL“ prezidentas Remigijus Milašius džiaugėsi neseniai pasibaigusiu sezonu. Stipriausios šalies lygos galva su portalu 15min dalijosi mintimis apie bręstantį Vainauskų projektą Palangoje, Pauliaus Motiejūno laukiančius iššūkius Eurolygos vadovo pozicijoje bei kokią žalą lygai atnešė per JAV žiniasklaidą nuvilnijęs rasizmo skandalas.

Nuo 2013-ųjų metų Lietuvos krepšinio lygai („Betsafe-LKL“) vadovaujantis Remigijus Milašius trina rankomis. Tai – maloniausias jam sezonas per visus dešimt prezidentavimo metų.

Ir ne tik dėl to, jog sezono atomazga mestelėjo bene labiausiai intriguojančias atkrintamąsias istorijoje, kai kovoje dėl bronzos ir pagrindinio trofėjaus prireikė maksimalaus rungtynių skaičiaus.

Seniai svajotą 12 komandų modelį lygoje įgyvendinęs R.Milašius džiaugiasi atsiradusia komandų kaita, kuri stipriai padidino konkurenciją visoje lygoje, ne tik tarp lyderiaujančių komandų.

„Patys matote, kas darosi, kai reikia išlikti lygoje. Žmonės kiekvieną minutę skaičiuoja, kas laimės ar pralaimės. Tai į lygą atnešė visai kitus vėjus – ir priekinėje lentelės dalyje, ir galinėje. Anksčiau buvo, kad priekiniai ratai dirba, galiniai – ne, o dabar dirba visi“, – portalui 15min sakė Remigijus Milašius.

Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Remigijus Milašius
Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Remigijus Milašius

Prienų klubui iškritus į Nacionalinę krepšinio lygą (NKL), pasak R.Milašiaus, stipriausiame šalies divizione „probleminių“ klubų nebeliko.

O horizonte – dar viena užgimusi ambicinga žuvėdra pajūryje. Kaip skelbė „krepšinis.net“ žurnalistas Edgaras Pulkovskis, ambicingieji Gedvydas ir Jonas Vainauskai perėmė NKL žaidžiantį Palangos klubą.

„Aš visada skatinu naujus projektus. Jei LKL nejuda į priekį, visi tinginiauja“, – 15min sakė R.Milašius.

15min portale – pokalbis su „Betsafe-LKL“ prezidentu Remigijumi Milašiumi apie įsimintiną sezoną, kuriame teko tvarkytis ir su nemaloniu rasizmo skandalu, pasiteisinusį 12 komandų modelį, Pauliaus Motiejūno ir Kauno „Žalgirio“ laukiančius iššūkius, Vilniaus „Ryto“ šansus ateityje žaisti ASG arenoje, „Wolves“ akistatą su realybe, Vainauskų projektą Palangoje, link Kauno kursuojantį Karaliaus Mindaugo taurės (KMT) turnyrą bei žaidėjų atsisakymus atstovauti Lietuvos rinktinei.

Irmanto Gelūno / BNS nuotr./Remigijus Milašius
Irmanto Gelūno / BNS nuotr./Remigijus Milašius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?