Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Ryškėja pagrindinė M.Balčiūno rinkimų komandos figūra: „Turiu tokį pasiūlymą“

15min šaltinių žiniomis, kandidatūrą į Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) prezidento postą iškėlusio Mindaugo Balčiūno pagrindiniu bendražygiu valdžioje turėtų tapti ilgametis bičiulis Dainius Čiuprinskas, šiuo metu vadovaujantis „Tornado“ krepšinio mokyklai.

„Už krepšinio organizacijos vystymą yra atsakingi du žmonės – prezidentas ir generalinis sekretorius. Visa kita – gražu, bet praktika rodo, kad tai nieko nereiškia“, – penktadienio popietę apie Roberto Javtoko rinkiminę komandą ir iš šalies krepšinio legendų sudarytą palaikytojų sąrašą laidoje „LRT radijo ringas“ kalbėjo LKF prezidento posto siekiantis Mindaugas Balčiūnas.

15min šaltiniai praneša, jog generalinio sekretoriaus postą M.Balčiūnas yra paruošęs ilgamečiam bičiuliui ir bendražygiui Dainiui Čiuprinskui, kuris portalui 15min patvirtino apie gautą pasiūlymą.

„Galiu patvirtinti, kad esu sulaukęs pasiūlymo, bet dar nieko nėra sutarta ir apsispręsta, – 15min sakė D.Čiuprinskas. – Negaliu pasakyti dienos, kada apsispręsiu. Taip, turiu pasiūlymą, bet dar nesu davęs nei teigiamo, nei neigiamo atsakymo.“

D.Čiuprinskas – „Tornado“ krepšinio mokyklos direktorius ir vienas jos įkūrėjų, kuris nuo 2009 iki 2014-ųjų metų vadovavo Moksleivių krepšinio lygai (MKL).

Praeityje D.Čiuprinskas ėjo ir „auksinės“ Kazio Maksvyčio vadovaujamos jaunimo rinktinės vadovo pareigas.

KM „Tornado“ nuotr./Dainius Čiuprinskas
KM „Tornado“ nuotr./Dainius Čiuprinskas

Dėl šalies krepšinio vado posto rugsėjo 17-ąją dieną vyksiančiuose rinkimuose turėtų susikauti du asmenys – oficialias paraiškas jau pateikę M.Balčiūnas ir R.Javtokas.

Buvusio Lietuvos rinktinės kapitono ir Kauno „Žalgirio“ sporto direktoriaus R.Javtoko komandoje generalinio sekretoriaus pareigas užimtų prieš trejus metus į rinkimus su Ramūnu Butautu ėjęs Justas Kalinauskas, direktoriaus poziciją – Julius Sarapinas, o viceprezidentais taptų Jonas Kazlauskas, Remigijus Milašius, Jurgita Štreimikytė-Verbickienė ir Darius Nedzinskas.

M.Balčiūnas savo rinkimų komandos, rėmėjų sąrašo ir strategijos dar neatskleidė, teigęs, kad tam turi dar visą mėnesį.

Prieš tris mėnesius buvo iškelta ir Jono Vainausko kandidatūrą, tačiau visų reikiamų dokumentų jis dar nėra pateikęs, o pastaruoju metu buvęs Vilniaus „Lietuvos ryto“ vadovas yra dingęs iš viešumos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas