Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Rytas“ be gailesčio nušlavė „Nevėžį“

Lietuvos krepšinio lygos čempionate („Betsafe-LKL“) per pirmąsias šeštadienio rungtynes Vilniaus „Rytas“ sutriuškino Kėdainių „Nevėžį“ 113:64 (30:18, 35:15, 23:15, 25:16).

Lygi kova aikštėje vyko tik pusę pirmo kėlinio. Vėliau „Rytas“ tvirtai perėmė iniciatyvą į savo rankas ir ėmė tolti. Po pirmojo kėlinio vilniečiai pirmavo 30:18, o po antrojo lenkė varžovus beveik dvigubai – 65:33.

Naudingiausias tarp vilniečių buvo Gytis Radzevičius, pelnęs 19 taškų (3/3 trit.), atkovojęs 9 kamuolius, atlikęs 3 rezultatyvius perdavimus, 2 blokus ir surinkęs 32 naudingumo balus. Rezultatyviausias buvo Martynas Echodas su 21 pelnytu tašku.

Kėdainiečių gretose dviženklį taškų skaičių pelnė tik Ignas Vaitkus ir Seanas McNeilas, abu surinkę po 12 taškų.

17-ąsias rungtynes LKL sužaidęs „Rytas“ dabar savo sąskaitoje turi 15 pergalių ir toliau atsilieka tik nuo vienu laimėjimu daugiau turinčio, bet ir vieneriomis rungtynėmis daugiau sužaidusio, Kauno „Žalgirio“.

„Nevėžis“ (4 pergalės ir 14 pralaimėjimų) lieka 10-as.

„Rytas“: Martynas Echodas 21, Gytis Radzevičius 19, Lukas Uleckas ir Gytis Masiulis po 12, Marcusas Fosteris 11, R.J. Cole'as ir Arnas Velička po 8, Justinas Gorhamas 7, Margiris Normantas 6.

„Nevėžis-Optibet“: Seanas McNeilas ir Ignas Vaitkus po 12, Zane'as Watermanas ir Justinas Marcinkevičius po 8, Carlosas Jurgensas 7, Amitas Ebo 6.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas