Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 07 22

„Ryto“ sudėtyje – pirmas naujokas legionierius

Vilniaus „Rytas“ tęsia komandos komplektacijos darbus ir jau pasiekė susitarimą su pirmuoju naujoku legionieriumi – įsigijo Reigarviusą Jacquezą „Jarvį“ Williamsą, praneša „Basketnews.lt“ žurnalistas Donatas Urbonas.
Jarvis Williamsas
Jarvis Williamsas / FIBA nuotr.

28-erių 202 cm ūgio sunkiojo krašto puolėjo pozicijoje rungtyniaujantis amerikietis į sostinę atvyksta iš Italijos – nuo 2020 metų jis rungtyniavo Kremonos „Vanoli“ ekipoje.

Italijos aukščiausiame divizione Jarvis Williamsas turėjo solidžią statistiką – 12,5 taško, 8,3 atkovoto kamuolio ir 16,9 naudingumo balo.

Amerikietis profesionalo karjerą pradėjo 2015 metais. Neišgirdęs savo pavardės NBA naujokų biržoje, J.Williamsas pasuko į Senąjį žemyną.

FIBA nuotr./Jarvis Williamsas
FIBA nuotr./Jarvis Williamsas

Puolėjas jau spėjo parungtyniauti Lenkijoje, Turkijoje, Prancūzijoje, Nyderlanduose ir Italijoje, bet nė viename klube neišbuvo daugiau nei sezono. Per šešis metus Europoje J.Williamsas jau pakeitė septynis klubus. „Rytas“ jam bus aštuntasis.

Vilniečių priekinėje linijoje jis prisijungs prie Ivano Buvos, Roko Gusčio ir Martyno Pacevičiaus.

J.Williamsas tapo trečiuoju „Ryto“ naujoku šiame tarpsezonyje, tačiau pirmuoju iš užsienio. Kiek anksčiau Vilniaus klubas paskelbė apie sudarytas sutartis su Margiriu Normantu ir Vaidu Kariniausku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas