2019 04 07

Š.Jasikevičius po pergalės plačiai šypsojosi: „Matyti, kad vyrai džiaugiasi gyvenimu“

Iš Ispanijos sugrįžęs Kauno „Žalgiris“ neturėjo didelio vargo su „Šiauliais“, o treneris Šarūnas Jasikevičius spaudos konferencijoje buvo pakilios nuotaikos. „Žalgirio“ strategas pripažino, kad prieš pasirengimą Eurolygos ketvirtfinaliui pirmiausia norisi pailsėti.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Smagu – žaidėme su tikrai geru užsivedimu, susikoncentravę. Kontroliavome rungtynes visą laiką ir daugiau nelabai yra ką kalbėti“, – spaudos konferenciją pradėjo Š.Jasikevičius.

„Žalgiris“ jau per pirmąjį kėlinį pelnė 39 taškus ir laimėjo rungtynes 109:83. „Žalgirio“ treneris plačiai šypsojosi kalbėdamas apie tai, kaip incidentas skrydžio iš Madrido metu paveikė komandą.

„Jautėsi, kad komanda tikrai yra laiminga vėl gyventi. Aišku, dabar tai juokingai skamba – tada galbūt nebuvo taip juokinga, bet matyti, kad vyrai džiaugiasi gyvenimu“, – juokėsi Š.Jasikevičius.

Š.Jasikevičius sakė, kad jau pradės žvalgytis į Eurolygos ketvirtfinalį, tačiau pirmiausia norisi pailsėti: „Dvi dienas dėl tų įvykių negalėjome sportuoti, todėl norėjosi išsibėgioti. Rytoj norisi laisvadienį turėti“.

Paklaustas, kas laukia 100-ąjį tašką pelniusio Eriko Venskaus, treneris šypsodamasis kalbėjo: „Čia žaidėjų reikalai, aš nelabai kišuosi. Ataką prieš tai jis turėjo eiti arčiau krepšio, tačiau nėjo. Ko gero suvalkietiško kraujo turi, bet vėliau viskas apsisuko ir sugrįžo atgal jam viskas. Man atrodo, pirks sušius dabar“.

VIDEO: „Betsafe–LKL“ rungtynių komentarai: „Žalgiris“ - „Šiauliai“ [2019-04-07]

Antanas Sireika, „Šiaulių“ treneris, po pralaimėjimo spėliojo, kad „Žalgirio“ žygdarbiai Eurolygoje galėjo išgąsdinti jo auklėtinius.

„Po rungtynių su „Real“ pasakiau, kad „Žalgiris“ neša garbę Lietuvai. Panašiai norėjau nuteikti ir savo žaidėjus, sakydamas, kad žaisime su Eurolygos Top-8 komanda. Ir kad žaisti su tokia komanda yra garbė.

Gal tai ir nepadėjo drąsesniems būti. Gal žaidėjai tuos žodžius suprato taip: „Jėzau, prieš ką mes dabar žaisime! Prieš komandą, kuri įveikė „Real“! Deja, bet mums labai trūko laisvumo, drąsos ir fiziškos kovos. Taigi šiek tiek esu nepatenkintas“.

VIDEO: „Betsafe–LKL“ rungtynių apžvalga: „Žalgiris“ - „Šiauliai“ [2019-04-07]
VIDEO: „Atsarginiai“: J.Valančiūno pikas, Domanto komandos sunkumai ir sezono finišo mėsmalė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento