Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 05 09

Šaras gyrė B.Daviesą – geriausias „centras“ „Žalgirio“ istorijoje po Arvydo Sabonio

Šarūnas Jasikevičius po pirmosios sezono pergalės prieš Klaipėdos „Neptūną“ rūpinosi dėl neraminančių detalių, bet pažėrė pagyrų Brandonui Daviesui.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Rungtynės keistos. Atrodo, kad kontroliuoji jas, bet galvos iki galo nedirba. Aibė detalių neleidžia dominuoti LKL. Tos pačios istorijos. Nepadarome baudų, nežinome žaidėjų stiprybių, daug mąstysenos klaidų. Jeigu nesusitvarkysime, tai laukia sunkus kelias link finalo ir titulo“, – apie pergalę 90:80 prieš „Neptūną“ kalbėjo Š.Jasikevičius.

Ketvirtadienį Eurolyga į sezono geriausią penketą įtraukė „Žalgirio“ vidurio puolėją Brandonas Daviesą. Jis tapo pirmuoju žalgiriečiu taip pripažintu nuo Arvydo Sabonio, kuris į startinį penketą pateko 2003-2004 metų sezone.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Brandonas Daviesas
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Brandonas Daviesas

Šaras įsitikinęs, kad amerikietis įsirašė į klubo istoriją: „Brandonas yra žmogus su begaline energija. Jo kasdienis darbas yra sunkiai palyginamas. Tai fantastinis lygis. Jis kiekvieną dieną padaro savo darbą. Jis gali daryti klaidų, bet jo pastangų tai nepakeis. Jis aikštėje palieka visą širdį.

Jis Eurolygoje patobulėjo per dvejus metus. Jam dar čia nėra lubos ir jis dar gali tobulėti ir tai darys. Reikia pasidžiaugti, kad žalgirietis gauna tokį įvertinimą. Pernai du žalgiriečiai buvo antrajame penkete. Žiūrint į klubo istoriją, tai geriausias „centras“ istorijoje, kurio marškinėliai nėra iškelti į palubes. Manau, kad jį žmonės atsimins labai ilgai.“

Kauno „Žalgiris“ į palubes yra iškėlęs Arvydo Sabonio marškinėlius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento