Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 11 20

Sirgalių plakamas Edgaras Ulanovas: „Aš esu pats didžiausias savo kritikas“

Kauno „Žalgirio“ kapitonas Edgaras Ulanovas sezono starte fiksuotoje nesėkmių atkarpoje tapo piktų aistruolių atpirkimo ožiu, bet kaunietis dėmesio į pašalinį triukšmą neteikia. „Aš pats didžiausias savo kritikas“, – 15min sakė E.Ulanovas.

Edgaras Ulanovas – bene daugiausiai sirgalių kritikos sulaukiantis Lietuvos krepšininkas.

Pirmiausia aistruoliai jį talžė dėl sprendimo dar kartą praleisti vasarą be rinktinės, o klubinio sezono starte Kauno „Žalgirio“ kapitonas vietoje palaikymo žinučių susilaukė strėlių dėl kiek silpnesnės kelių rungtynių atkarpos.

Eurolygoje 30-metis kaunietis per 28 minutes fiksuoja 7,6 taško (39,1 proc. dvit., 33,3 proc. trit., 77,8 proc. baud.), 4,4 atkovoto kamuolio, 3,4 rezultatyvaus perdavimo, 10,2 naudingumo balo.

„Betsafe-LKL“ čempionate – 9,1 taško (62,5 proc. dvit., 27,3 proc. trit., 80 proc. baud.), 3 atkovoti kamuoliai, 2,6 rezultatyvaus perdavimo ir 12,9 efektyvumo balo per 25 minutes ant parketo.

„Galbūt dvejos-trejos rungtynės nebuvo tokios, kokių aš asmeniškai norėčiau, bet ir komanda nežaidė gerai, – 15min sakė Edgaras Ulanovas. – Komandos viduje buvo daug negatyvo po pralaimėjimų. Kaip ir kiekvienais metais – tai būna geriau, tai būna blogiau. Geresnės komandos tai išgyvena ir išlipa iš duobių greičiau, blogesnės blogame fone ir negatyve išsilaiko ilgiau. Taip ir yra. Mes viduje sprendžiame problemas, padedame vieni kitiems. Rungtynės prieš „Bayern“ vėl buvo tokios, kuriose vieni kitiems labai padėjome.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas