Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skaudus „ne“ rinktinei: Ignas Brazdeikis praleis olimpinę vasarą

Lietuvos krepšinio rinktinė šią vasarą neturės vieno pagrindinių pastarųjų metų vedlių. Olimpinės svajonės Puerto Rike mūsiškiai sieks be Igno Brazdeikio, o ir patekimo į Paryžių atveju Graikijos klubui priklausantis puolėjas prie nacionalinės komandos neprisijungtų.

Pirėjo „Olympiakos“ atstovaujantis Kanados lietuvis šią vasarą neatstovaus Lietuvos rinktinei, skelbia 15min šaltiniai.

2022 m. Europos ir 2023 m. pasaulio čempionate Lietuvos garbę gynęs Iggy tokį sprendimą priėmė dėl noro išsigydyti traumas, kurios jį kamuoja dar nuo praėjusio rudens.

„Gaila, bet šią vasarą nebus Igno Brazdeikio dėl sveikatos problemų. Jis nori išsigydyti traumą. Tai jo prioritetas. Klubas neleidžia sezono metu, tai jis darys tarpsezoniu“, – penktadienį spaudos konferencijoje sakė rinktinės vyriausiasis treneris Kazys Maksvytis.

I.Brazdeikis buvo tarp rezultatyviausių lietuvių per abu turnyrus, kuriuose žaidė. 2022-ųjų pirmenybėse Vokietijoje jo taškų vidurkis siekė 10,7, o praėjusių metų planetos čempionate – 11 taškų.

Lietuvos rinktinė olimpinio bilieto sieks atrankos turnyre Puerto Rike, jis vyks liepos 2–7 dienomis. Sėkmės atveju, mūsiškiai liepos 26 – rugpjūčio 11 dienomis varžysis Paryžiaus olimpinėse žaidynėse.

VIDEO: PIKENROLAS: Eurolygos kulminacija, kova dėl Vilniaus ir J.Valančiūno dilema

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas