Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 08 20

Skolų dydį atskleidęs „Neptūno“ sporto direktorius: kalta pandemija ir rėmėjai

Klaipėdos „Neptūno“ sporto direktorius Dainius Vaitelis atskleidė, kokia yra klubo skola šiuo metu bei pasakojo apie komandos komplektaciją.
Panevėžio „Lietkabelis“ - Klaipėdos „Neptūnas“
Panevėžio „Lietkabelis“ - Klaipėdos „Neptūnas“ / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

Su oficialia klubo svetaine kalbėjęs vienas klubo vadovų pasakojo, kad nuo 2018 m., kai į komandą atėjo nauji dalininkai, skolas pavyko sumažinti nuo 1,5 milijonų iki 860 tūkstančių eurų.

„Praeitą sezoną norėjome užbaigti su 700 tūkst. eurų skolų našta, tačiau dėl vyraujančios pandemijos ir pritaikytų ribojimų krepšinio rungtynių metu – žaidėme be žiūrovų. Negalėjome pardavinėti nei bilietų, nei abonementų. Ir dar vienas dalykas, dėl ko šiai dienai turime tokią skolą – rėmėjai. Kai kurie verslai paveikti pasaulinės pandemijos nebegalėjo įvykdyti savo pažadų arba išvis atsisakė rėmimo“, – pasakojo D.Vaitelis.

Sporto direktoriaus teigimu, dabar komandoje yra 10 žaidėjų, su jais sportuoja trys dublerių komandos atstovai.

„Dar šiuo metu deramės dėl legionieriaus įsigijimo, kuris žaistų tiek pirmoje, tiek antroje pozicijose, p kalbėjo D.Vaitelis. – Pirmadienį susirinkome į pirmąją treniruotę, vyksta fizinis pasirengimas, žaidėjų testavimai. Esame sutarę su keliomis komandomis sužaisti draugiškas rungtynes, tai iki tol turime šiek tiek laiko pasiruošti.

Kalbant apie komandos sudėtį, tai džiaugiamės, kad pavyko išsaugoti komandos branduolį ir pasistiprinti keliais pajėgiais krepšininkais. Esame patenkinti, kad klube lieka Deividas Gailius, kuris turėjo pajėgių užsienio klubų pasiūlymų, taip pat smagu, kad dar sykį Klaipėdoje žais Edgaras Želionis, kuris padės su savo patirtimi ir gebėjimu žaisti dviejose pozicijose – sunkiojo krašto puolėjo ir centro. Taip pat Julius Jucikas atvyko labai geros sportinės formos.“

„Neptūnas“, D.Vaitelio teigimu, yra pasirengęs grįžti į geriausių LKL klubų gretas.

„Su komanda, kurią surinkome šią vasarą, mūsų siekis yra patekti į pirmąjį ketvertą Lietuvos krepšinio lygoje ir žinoma vėl rungtyniauti Europoje“, – sakė sporto direktorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas