Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2013 02 26

SportoTV.lt: ketverios transliacijos per vieną vakarą – LKF taurės pusfinalis ir LKL bei MKL dvikovos

Šį vakarą po rungtynių Prienuose tarp vietos klubo ir Kėdainių „Nevėžio“ paaiškės pirmoji Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) taurės turnyro finalo dalyvė. Be šio mačo bus žaidžiamos dar dvejos Lietuvos krepšinio lygos (LKL) bei vienerios – Moksleivių krepšinio lygos (MKL) rungtynės, o visas jas tiesiogiai transliuos internetinė sporto televizija SportoTV.lt.
„Lietuvos rytas“ patyrė nesėkmę
„Lietuvos ryto“ kapitonas Stepas Babrauskas. / A.Pliadžio nuotr.

„Prienai“ – „Nevėžis“

Virginijaus Šeškaus treniruojami krepšininkai yra per žingsnį nuo LKF taurės finalo. Šį sezoną „Prienų“ ekipa savo aikštėje dar nepralaimėjo nė vieno mačo, o LKL, padedant namų sienoms, palaužė net Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubą.

Prieš šio vakaro akistatą su „Nevėžiu“ prieniškiai savo rankose turės ir dar vieną pranašumą – pirmoji komandų tarpusavio akistata baigėsi jų pergale 85:73, todėl į LKF taurės finalą aikštės šeimininkai žengtų net ir pralaimėję ne didesniu kaip 11 taškų skirtumu.

„Nevėžiui“ pasitikėjimo neprideda ir dvejos rungtynės su „Prienais“ LKL. Jas Kėdainių klubas pralaimėjo net 58:104 ir 87:108.

„Prienų“ ir „Nevėžio“ komandų akistatą nuo 18.00 val. tiesiogiai transliuos internetinė sporto televizija SportoTV.lt. Jas stebėti galite paspaudę čia.

„LSU-Baltai“ – „Neptūnas“

Įspūdingą dešimties pergalių seriją LKL pasiekę Klaipėdos „Neptūno“ krepšininkai ją pratęsti mėgins legendinėje Kauno sporto halėje. Kazio Maksvyčio treniruojamus krepšininkus garsiojoje arenoje priims LKL debiutantai „LSU-Baltų“ krepšininkai.

Studentai pastaruoju metu taip pat demonstruoja solidų krepšinį ir turi neblogų šansų pakilti į devintąją LKL turnyro lentelės vietą. Per likusius šešis turus jiems reikia iškovoti viena pergale daugiau nei Panevėžio „Lietkabelio“ komanda.

Tiesa, šio vakaro rungtynėse tai padaryti nebus lengva. „Neptūno“ krepšininkai yra rimtai nusiteikę trečiąją vietą LKL reguliariojo sezono vietą atimti iš „Prienų“ ekipos, todėl nė už ką nenorės atiduoti pergalės mažiau patyrusiems varžovams.

Šias rungtynes nuo 18.30 val. tiesiogiai transliuos internetinė sporto televizija SportoTV.lt ir naujienų tinklalapis 15min.lt.

„Juventus“ – „Lietuvos rytas“

Daugiau nei mėnesį LKL nesuklupusi ir tris pergales paeiliui šventusi „Juventus“ ekipa šį vakarą 19.00 val. savo aikštėje priims Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkus.

Pajėgiausios sudėties su LKL vicečempionais kovosianti Utenos ekipa viliasi pakutenti varžovams padus, o galbūt juos net ir įveikti. Šį sezoną „Lietuvos ryto“ ekipa jau krito Prienuose, o tai uteniškiams suteikia papildomų vilčių.

Pastarosiomis dienomis permainų neišvengusių LKL vicečempionų gretose šį vakarą debiutuos naujasis komandos pirkinys Tautvydas Lydeka. Sostinės klube sirgaliai neišvys blankokai rungtyniavusio Deivido Dulkio, kuris pirmadienį buvo paskolintas Rygos „Barons“ komandai.

Šias rungtynes nuo 19.00 val. tiesiogiai transliuos internetinė sporto televizija SportoTV.lt. Jas stebėti galėsite paspaudę čia.

Internetinė sporto televizija SportoTV.lt šį vakarą taip pat pateiks transliaciją iš Klaipėdos, kur 17.00 val. Moksleivių krepšinio lygos rungtynes žais vietos V.Knašiaus KM ir Kauno Tornado KM-„Glass Drive“ komandos. Jas stebėti galite paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas