Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 03 25

Stambule už durų palikti „Žalgirio“ aistruoliai: „Bandysime atgauti pinigus“

Stambule vykusias Eurolygos rungtynes tarp „Fenerbahče“ ir Kauno „Žalgirio“ galėjo išvysti didesnis būrys lietuvių, tačiau 14 žmonių buvo palikti už arenos ribų.

Kaip teigia „Žalgirio“ aistruoliai savo žiniasklaidai išsiuntinėtame laiške, jie viešojoje prekyboje nusipirko bilietus į savarankiškai pasirinktas vietas, kurios, kaip vėliau paaiškėjo, buvo ne svečiams skirtame sektoriuje.

Tad užteko prie įėjimo pasirodyti su Lietuvos klubo atributika, kad durys į areną jiems būtų užtrenktos. Policijos pareigūnai lietuvius netruko pašalinti ir iš arenai priklausančios teritorijos.

„Pabaigoje policija paklausė, kaip mes atvykome iki arenos. Atsakėme, kad su taksi, tad mums atšovė, kad galime sėsti atgal į taksi ir važiuoti iš čia“, – sakė vienas iš aistruolių, pageidavęs, kad jo vardas ir pavardė nebūtų skelbiami.

„Žalgirio“ klubo atstovas spaudai Almantas Kiveris teigė, kad apie įvykius prie arenos klubas informacijos neturi.

„Vietoje bandėme ieškoti būdų, kaip susisiekti su „Žalgirio“ atstovais, bet jų neradome, – teigė rungtynių neišvydęs „Žalgirio“ aistruolis. – Bandysime kreiptis į „Fenerbahče“ dėl pinigų grąžinimo, bet labai abejojame, ar grąžins. Prašėme parašyti ant bilietų neįleidimo priežastis, bet jie tai daryti atsisakė.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas