Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 11 10

Sujudimas Mažeikiuose: paaiškintas M.Kiltinavičiaus atleidimas, pristatytas naujas treneris

Mažeikių „M Basket-DELAMODE“ komandos vyriausiojo trenerio poste – permainos. Komandos vairą iš Mariaus Kiltinavičiaus perima 39-erių specialistas Nikola Vasiljevas.
Nikola Vasilev
Nikola Vasilev / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

„Po ilgų svarstymų, diskusijų su komandos savininkais, rėmėjais, po pokalbių su žaidėjais apie situaciją komandoje, treniruočių ir varžybų procesą, teko priimti nelengvą sprendimą dėl vyriausiojo trenerio keitimo. Noriu padėkoti Mariui už darbą, už įdėtas pastangas, emocijas, siekiant geresnių rezultatų“, – apie permainas kalbėjo klubo direktorius Arūnas Liškus.

Bulgarijos pasą turintis ir Šiaurės Makedonijoje gimęs N.Vasiljevas Lietuvoje naujoku nebus – pastarasis ne vienerius metus dirbo tuometinio Vilniaus „Lietuvos ryto“ ir Alytaus „Dzūkijos“ trenerių štabuose, 2021-2022 m. sezone buvo vyriausiasis alytiškių treneris. Pastaraisiais metais N.Vasiljevas buvo Šiaurės Makedonijos rinktinės trenerio asistentu bei dirbo su jaunimo rinktinėmis.

„Marių vyriausiojo trenerio pareigose keičia Nikola Vasiljevas. Treneris puikiai pažįstantis lygą, ne vienerius metus yra dirbęs Lietuvoje. Pažįstantis ir daugelį mūsų žaidėjų, kuriuos treniravo, yra užsitarnavęs jų pagarbą. Tikimės, kad šis sprendimas išeis į naudą ir laukiame Nikola jau šio vakaro treniruotėje stojant prie komandos vairo“, – tęsė A.Liškus.

Vasarą prie mažeikiečių prisijungęs M.Kiltinavičius su komanda „Betsafe-LKL“ pasiekė 2 pergales iš 8 galimų, tuo tarpu „Citadele-KMT“ turnyre patyrė visus keturis pralaimėjimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas