Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Svarbia rinkimų figūra turėjęs tapti D.Čiuprinskas atsisakė M.Balčiūno kvietimo

Krepšinio mokyklai „Tornado“ vadovaujantis Dainius Čiuprinskas pranešė nedalyvausiantis artėjančiuose Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) prezidento rinkimuose, nors turėjo tapti svarbia Mindaugo Balčiūno komandos dalimi.

M.Balčiūnas vis dar nėra paskelbęs pavardžių, su kuriomis dirbtų, jei rugsėjo 17-ąją būtų išrinktas LKF prezidentu, tačiau 15min žurnalistas Rokas Pakėnas išsiaiškino, kad viena svarbiausių pozicijų – generalinio sekretoriaus postas – buvo siūloma D.Čiuprinskui.

Tai patvirtino ir pats „KM Tornado“ direktorius, ilgametis M.Balčiūno bendražygis.

15min ir KM Tornado nuotr./Mindaugas Balčiūnas ir Dainius Čiuprinskas
15min ir KM Tornado nuotr./Mindaugas Balčiūnas ir Dainius Čiuprinskas

„Galiu patvirtinti, kad esu sulaukęs pasiūlymo, bet dar nieko nėra sutarta ir apsispręsta, – rugpjūčio viduryje interviu 15min sakė D.Čiuprinskas. – Negaliu pasakyti dienos, kada apsispręsiu. Taip, turiu pasiūlymą, bet dar nesu davęs nei teigiamo, nei neigiamo atsakymo.“

Pirmadienio vakare jis pranešė, kad į daug aistrų keliančius rinkimus neis.

„Informuoju, kad nepretenduoju į LKF gen. sekretoriaus ar kitas LKF užimamas pareigas, o toliau koncentruojuosi į ilgametį darbą bei „KM Tornado“ vystymą ir tobulinimą“, – feisbuke parašė D.Čiuprinskas, rinkimuose išreiškęs palaikymą ilgamečiam bičiuliui M.Balčiūnui.

„Abu kandidatai verti vienas kito ir nusipelno asmeninės pagarbos. Norisi, kad ši rinkiminė kova nevirstų pustuštės ar puspilnės krepšinio stiklinės aptarinėjimu, bet būtų racionalių pasiūlymų diskusija kaip padaryti krepšinio stiklinę sklidiną, – pabrėžė „KM Tornado“ direktorius. – Šiuose rinkimuose palaikau Mindaugą, kaip patikrintą variantą ir puikiai išmanantį šį sunkų visuomeninį darbą.“

Priminsime, kad rugsėjo 17 d. vyksiančiuose LKF prezidento rinkimuose 150 balso teisę turinčių asmenų rinksis iš M.Balčiūno ir Roberto Javtoko kandidatūrų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas