Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 11 05

Tomas Pačėsas – apie būsimą „Lietuvos ryto“ naujoką: „Ieškome ryškaus žaidėjo“

Vilniaus „Lietuvos ryto“ strategas Tomas Pačėsas teigia, kad sostinės klubas labai atidžiai ieško naujo žaidėjo. „Norime ryškaus veido“, – po pergalės prieš „Pieno žvaigždes“ sakė treneris.
Tomas Pačėsas
Tomas Pačėsas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Šeštadienį Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynėse „Lietuvos rytas“ Pasvalio komandą įveikė 94:57 (25:15, 23:15, 26:17, 20:10).

„Varžovai tikrai stengėsi. Aišku, jiems pritrūko žaidėjų rotacijoje, bet tai talentinga komanda atakose, ir mums reikėjo stengtis“, – kalbėjo T.Pačėsas.

„Džiaugiuosi dėl savo komandos. Kad dalijomės kamuoliu, kad kova dėl kamuolių buvo gera. Kad ateina susiklausymas tarp žaidėjų.

Virtinė nesėkmių kerta per psichiką, bet šios rungtynės parodė, kad esame komanda, kuri visuomet kovoja. Buvo nesėkmių ruožas, tad esame alkani pergalių. Džiaugiuosi, kad komanda rodo psichologinę stiprybę. Mes palaikome vieni kitus, ir labai džiaugiuosi, kad tvyro būtent tokia atmosfera. Tikiuosi, tai išlaikysime“.

VIDEO: Tomo Pačėso interviu

Paklaustas apie ieškomą pastiprinimą, T.Pačėsas kalbėjo:

„Pastiprinimas turi būti ne kiekybės, o kokybės atžvilgiu. Dirbame tuo klausimu. Gaunu žinučių ir iš sirgalių, vis klausia „Kada? Kada?“... Savotiškas spaudimas gaunasi. Noriu nuraminti, kad dirbme tuo klausimu, bet nenorime imti dėl skaičiaus, norime, kad būtų ryškūs veidai komandoje“.

„Pieno žvaigždžių“ treneris Ramūnas Cvirka teigė, kad buvo liūdna žiūrėti į rungtynes. „Gynyba buvo absoliutus nesusipratimas“, – sakė treneris.

VIDEO: Ramūno Cvirkos interviu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas