Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2015 12 23

Į Vilnių sugrįžę S.Babrauskas ir D.Redikas nuo triuškinančio pralaimėjimo pasvaliečių neišgelbėjo

„Sūnūs paklydėliai“ Stepas Babrauskas ir Dovydas Redikas sugrįžo į Vilnių vilkėdami jau Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ ekipos aprangą, tačiau išgelbėti savo naujosios ekipos nuo triuškinančio pralaimėjimo nesugebėjo. Tomas Pačėsas ant balto žirgo išjojo jau antrajame LKL mače iš eilės, o jo treniruojamas Vilniaus „Lietuvos rytas“ šventė įtikinamą pergalę – 96:69 (17:14, 28:13, 26:27, 25:15).
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Buvęs ilgametis „Lietuvos ryto“ kapitonas S.Babrauskas sulaukė griausmingų vietos sirgalių ovacijų, o mesdamas baudas, tarsi geriausiais laikais, netgi girdėjo skanduojant savo vardą ir pavardę.

Visgi tai Stepui ir jo komandai buvo vienintelės teigiamos emocijos. Viso mačo metu vilniečiai aiškiai dominavo ir savo varžovams nepaliko jokių šansų.

S.Babrauskas į savo buvusios komandos krepšį įmetė 9 taškus, D.Redikas – 4.

Adas Juškevičius buvo pirmasis „Lietuvos ryto” krepšininkas, kuris inicijavo sėkmingą vilniečių žaidimą. Pirmajame kėlinyje svečiams pirmaujant 10:6, A.Juškevičius pataikė du tolimus metimus, kurie padėjo įsiveržti į priekį.

Po pertraukėlės pasvaliečiai nerado priešnuodžių šeimininkų puolimui, paskendo jų suaktyvintoje gynyboje bei antrąjį kėlinį pralaimėjo 13:28.

Vilniaus ekipos aukštaūgiai šį vakarą buvo nesustabdomi: Antanas Kavaliauskas ir Artūras Gudaitis kartu pelnė 35 taškus ir atkovojo 13 kamuolių. Jų tiesioginiai oponentai – Lauris Blausas ir Andrejus Agafonovas pelnė 13 taškų ir atkovojo 3 kamuolius.

VIDEO: LKL rungtynių momentas: A.Gudaitis dominuoja gynyboje

Antrajame kėlinyje Jokūbas Gintvainis po kontakto su varžovu ilgai nekilo nuo aikštelės grindinio, lydimas medikų nukeliavo į rūbinę ir daugiau rungtynėse nepasirodė.

Iškart po švenčių, sekmadienį, abiejų ekipų laukia itin sunkūs išbandymai: „Lietuvos rytas” namuose sutiks Klaipėdos „Neptūno” krepšininkus, o „Pieno žvaigždės” priims Kauno „Žalgirio” ekipą.

„Lietuvos rytas“: Adas Juškevičius (4/8 trit.) ir Artūras Gudaitis (11/15 baud., 7 atk. kam.) po 19 taškų, Antanas Kavaliauskas 16 (5/5 baud., 6 atk. kam.), Nicolas Laprovittola (5 rez. perd.) ir Kšištofas Lavrinovičius (6 atk. kam.) po 9.

„Pieno žvaigždės“: Osvaldas Olisevičius 15 (2/2 dvit., 3/4 trit., 2/2 baud., 5 atk. kam.), Ramone'as Moore'as 13, Derrickas Low 11 (6 rez. perd.), Andrejus Agafonovas 10, Steponas Babrauskas 9.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas