Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Trenerių asociacija vieningai pritarė R.Kurtinaičio kandidatūrai į rinktinę

Ketvirtadienį posėdžiavę Lietuvos krepšinio trenerių asociacijos (LKTrA) vykdomojo komiteto nariai diskutavo apie kandidatus užimti Lietuvos vyrų rinktinės vyr. trenerio postą. Vieningai pritarta nuomonei teikti Rimo Kurtinaičio kandidatūrą kitą savaitę vyksiančiame Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) vykdomojo komiteto posėdyje.

„Puikus Lietuvos krepšinio specialistas, daug sezonų sėkmingai vadovavęs klubinio krepšinio komandoms. Treneris – su charizma, galintis įnešti teigiamų pokyčių rinktinėje, tvarkos“, – apie R. Kurtinaitį atsiliepė LKTrA prezidentas Rimantas Grigas.

LKTrA vadovui pritarė ir kiti kolegos. „Kurtinaitis buvo vienas mėgstamiausių mano trenerių, kurio darbą nuolatos sekiau. Esu dalyvavęs nemažai seminarų, kuriuose jis vykdė pratybas, dalinosi savo patirtimi, daug iš jo išmokau. Taip pat, jo vadovavimo stilius komandai man labai patinka“, – kalbėjo Klaipėdos LCC tarptautinio universiteto moterų komandos vyr. treneris Vilius Stanišauskas.

„Man treneris Rimas Kurtinaitis ir jo sugebėjimai niekada nekėlė abejonių. Labai patyręs treneris, ambicingas ir galintis vadovauti Lietuvos reprezentacinei komandai svarbiausiose varžybose“, – pažymėjo LKTrA generalinis sekretorius Algirdas Paulauskas.

Artimiausias LKF VK posėdis vyks spalio 1 d. Vieni svarbiausių darbotvarkės klausimų – LKF generalinio sekretoriaus ir Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės vyriausiojo trenerio paskyrimai.

LKTrA VK posėdžio dalyviai taip pat diskutavo apie geresnes Lietuvos krepšinio trenerių kompetencijų ugdymo galimybes. Svarstytos įvairios Lietuvoje organizuojamų trenerių seminarų formos, dažnumas. Sutarta per spalio mėnesį parengti ir pristatyti vieningą Lietuvos krepšinio trenerių kompetencijų ugdymo sistemą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas