Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 10 21

V.Šeškaus magija nesuveikė – pergalę Jonavoje sumedžiojo vilkai

Vilniaus „Wolves“ (5/1) ekipa „Betsafe-LKL“ čempionate po pralaimėjimo panevėžiečiams atsitiesė ten, kur pernai sensacingai baigėsi jos praeitas sezonas. Kęstučio Kemzūros treniruojama komanda išvykoje 83:71 (19:20, 18:19, 23:18, 23:14) patiesė Jonavos „CBet“ (4/2) krepšininkus, kuriems tai buvo antroji nesėkmė iš eilės.
„Wolves“ žaidėjai
„Wolves“ žaidėjai / Betsafe-LKL nuotr.

Nuožmi kova ant parketo šį kartą užvirė nuo pirmųjų minučių. Pirmojoje mačo dalyje dažnai keitėsi pirmaujanti komanda, o į pertrauką trapią persvarą išsinešė šeimininkai – 39:37.

Trečiajame ketvirtyje vilkai perėmė iniciatyvą ir nutolo per 8 taškus (58:50), tačiau Mike'as Lewisas prieš pat kėlinio sireną smeigė tritaškį su pražanga ir grąžino ūpą jonaviškiams – 57:60.

Šeimininkai tęsė gerą atkarpą ir prasidėjus lemiamam ketvirčiui vėl išsiveržė į priekį (66:62).

Vis dėlto svečiai nepanikavo ir netrukus susigrąžino mačo kontrolę į savo rankas. Likus kiek daugiau nei minutei, Kristupo Žemaičio dvitaškis pirmąkart sukūrė jo komandai dviženklį atotrūkį (81:71) ir Jonavos krepšininkams jau nepavyko sukurti dar vieno stebuklo.

„Wolves“ šįkart vertėsi be sirguliuojančio Ado Juškevičiaus. Taip pat vilniečiai vis dar laukia sugrįžtančių Jeffery Tayloro bei Džordže Gagičiaus. Mačą Jonavoje stebėjo ir traumą neseniai patyręs Artūras Žagaras.

„CBet“: Strahinja Mičovičius 22, Mike'as Lewisas 15, Michaelas Hughesas 10, Edvinas Šeškus 6.

„Wolves“: Rasheedas Sulaimonas 25, Christianas Mekowulu 13, Vaidas Kariniauskas 12, Eigirdas Žukauskas 10, Tre'shawnas Thurmanas 8, Regimantas Miniotas 6.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas