Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 02 03

V.Šeškus – apie ugnelės akyse trūkumą ir pasikeisiančią situaciją: „Varžovai mūsų prisibijos“

Prienų „Skycop“ treneris Virginijus Šeškus po patirto sutriuškinimo Kauno Sporto halėje skundėsi daugelio žaidėjų akyse nematęs ugnelės. Nepaisant to, kad „Skycop“ turnyrinėje LKL lentelėje lenkia tik „Nevėžį“ ir „Šiaulius“, V.Šeškus tiki, kad jo treniruojama komanda dar šį sezoną parodys savo jėgą.
Virginijus Šeškus
Virginijus Šeškus / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Primename, jos sekmadienį „Skycop“ nusileido Kauno „Žalgiriui“ 67:96.

„Tikėjausi pralaimėti mažesniu skirtumu, – sakė V.Šeškus, – pusė skirtumo susidėjo iš to, jog nesilaikėme nuostatų, kurias buvome susitarę prieš susitikimą. Žaidėme labai banguotai, o per kelias minutes praleisdavome po 8 ir daugiau taškų“

„Išskyrus kelis žmonės, nėra tos ugnelės akyse. Rodome, kad galime žaisti, bet patenkame į dideles duobes. Nesilaikome derinių, o tokie dalykai yra skausmingi“, – kalbėjo V.Šeškus.

Treneris guodėsi, kad neturi ketvirtos pozicijos žaidėjų. V.Šeškus tikino, kad komandai labai trūksta išvykusio Mike'o Bruesewitzo.

„Ta komanda tikrai gali žaisti. Jei įsigysime ketvirtą numerį, visas paveikslas ir pasirodys. Bet pirmiausia viską reikia sudėti į energiją. Tikrai ne visų žaidėjų akys blizga“.

„Jei turėtume aikštelėje penkis tokius žaidėjus kaip Žygis [Žygimantas Janavičius], šiandien būtume galėję lygiai žaisti“, – pridūrė „Skycop“ strategas.

Paklaustas, kokio žaidėjo sunkiojo krašto puolėjo pozicijoje „Skycop“ ieškos, V.Šeškus atsakė: „Ketvirtas numeris Prienuose privalo pataikyti. Visuomet taip būdavo“.

„Niekaip netikiu, kad mes negalime žaisti. Tikiu, kad ateis nauji žaidėjai ir įneš energijos. Aš net nebijau atkrintamųjų. Jei viduje viską susitvarkysime, su visomis komandomis, išskyrus „Rytą“ ir „Žalgirį“, mes galėsime žaisti. Ir tos komandos mūsų prisibijos“.

VIDEO: „Betsafe–LKL“ rungtynių apžvalga: „Žalgiris“ - „Skycop“ [2019-02-03]
VIDEO: „Betsafe–LKL“ rungtynių komentarai: „Žalgiris“ - „Skycop“ [2019-02-03]
VIDEO: „Atsarginiai“: sprogdinantys NBA mainai ir monstras, kurio laukia ir nori visi

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai