Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 08 08

Vieni pasaulio čempionato favoritų atsivėrusią žaizdą gydys be buvusio žalgiriečio

Pagrindinio įžaidėjo trauma neturėtų į Prancūzijos rinktinę sugrąžinti buvusio žalgiriečio. Leo Westermannas vienų pasaulio čempionato favoritų gretose neturėtų pakeisti traumą patyrusio Thomaso Heurtelio. Šis draugiškų rungtynių starte susižeidė kelį ir pasaulio pirmenybėse nerungtyniaus. „Žalgiryje“ rungtyniavęs L.Westermannas buvo minimas tarp realiausių pretendentų pakeisti pagrindinį įžaidėją.
Leo Westermannas
Leo Westermannas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

27 metų įžaidėjas 24sek patvirtino, kad dar nesulaukė jokio skambučio iš Prancūzijos rinktinės ir tokio sulaukti nebesitiki. Esą jis būtų nustebęs, jeigu gautų prancūzų trenerio Vincent'o Collet iškvietimą.

L.Westermannas pateko į išplėstinį Prancūzijos rinktinės kandidatų sąrašą, bet nebuvo pakviestas į treniruočių stovyklą.

Tiesa, Leo buvo įrašytas į rezervinį sąrašą, kuriame esantys žaidėjai bet kurią akimirką gali būti iškviesti į nacionalinę komandą.

Th.Heurtelio paliktą spragą Prancūzijos komandoje gali užkamšyti 29-erių Sankt Peterburgo „Zenit“ atstovas Andrew Albicy arba „New York Knicks“ gretose neužtikrintai debiutavęs Frankas Ntilikina. Tiesa, pastarajam dar tik 21-eri.

Iš bėdos įžaidėjo funkcijas gali atlikti Nando De Colo. Kita vertus, prancūzus maloniai nustebino 18-metis gynėjas Theo Maledonas. Buvęs Manto Kalniečio komandos draugas Vilerbano ASVEL klube prie prancūzų pergalės prieš Tunisą 94:56 pridėjo 14 taškų.

Šiam jaunuoliui kitų metų NBA naujokų biržoje prognozuojamas šaukimas pirmajame penketuke. Į Prancūzijos rinktinę jis buvo iškviestas tik kaip treniruočių partneris, bet kritinėje situacijoje gali išvažiuoti į pasaulio čempionatą.

VIDEO: Rinktinė 2019: Jono Kazlausko viltys, Kauno talentai ir sirgalių baimės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento