Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
01 05

„Vilkų“ duobei vis gilėjant, L.Kleizos klausimas: „Ką klube daro D.Zavackas?“

Pergalės skonio ambicingoji Gedimino Žiemelio įkurta Vilniaus „Wolves“ nejautė jau mėnesį, per šį laiką patyrusi visus devynis pralaimėjimus. „Man sunku suprasti, kodėl duobė tokia gili“, – 15min laidoje PIKENROLAS sakė Linas Kleiza, pasigedęs viešo klubo sporto direktoriaus Donato Zavacko išstojimo.

Dar spalio-lapkričio mėnesiais Vilniaus „Wolves“ fiksavo septynių pergalių atkarpą – po Kęstučio Kemzūros treniruojamos komandos kojomis krito net ir šalies čempionas Kauno „Žalgiris“.

Įspūdingas ruožas baigėsi, kai traumą patyrė lyderis Rasheedas Sulaimonas, susižeidimų neišvengė ir kiti žaidėjai, o nuo sezono starto Džordže Gagičius taip ir nepagerino savo sportinės formos, sulaukęs ne tik viešos „Wolves“ trenerio kritikos, bet ir ultimatumo.

Į pergalių kelią vilniečiai bandys sugrįžti artėjantį šeštadienį Kėdainiuose prieš vietos „Nevėžį-Optibet“ krepšininkus.

„Aš nesuprantu, bet ir daug kas dabar nesupranta, kas vyksta „vilkuose“ ir kas yra su jų žaidimu. Daug žaidėjų prieš Kalėdas dingo. Būna, kad žaidėjai dingsta, pasiilgsta namų. Man sunku suprasti, kodėl duobė tokia gili, nes komanda nėra tokia blogo. „Wolves“ yra tikrai žymiai geresnė komanda nei kad atrodė per pastarąjį pusantro mėnesio, – 15min laidoje sakė Linas Kleiza. – Aš tikiuosi, kad jie pradės žaisti ir situacija apsisuks. Grįžo Rasheedas, jie turi talento ir žaidėjų. Treneris atliks kažkokius strateginius ėjimus ir komanda laimės. Bet faktas, kad duobė šiuo metu yra gili.“

Jei vietinėse pirmenybėse tikrai niekas nėra prarasta, sezonas Europos taurėje dega atvira liepsna – 4 pergales per 13 rungtynių iškovoję „vilkai“ nuo atkrintamųjų zonos atsilieka per 3 pergales, o grupių etape liko žaisti vos 5 mačai.

L.Kleiza sureagavo į „Wolves“ boso pasakymą, jog varžovai Europos taurėje disponuoja bent 2,5 karto didesniais biudžetais, skirtais žaidėjų atlyginimams.

„Biudžetų lyginimas visada buvo ir bus, – sakė L.Kleiza. – Kai dirbau „Ryte“, mes darydavome tą patį. Bet tai darai, kai pradedi pralaiminėti. Taip visada būdavo ir su „Žalgiriu“. Šia korta visada bus žaidžiama.“

Legendinis šalies krepšininkas sureagavo į Gedimino Žiemelio žinutes socialiniuose tinkluose, iškėlęs klausimą, ką klube dirba spalį iš kitos sostinės komandos Vilniaus „Ryto“ atvykęs sporto direktorius Donatas Zavackas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas