Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 08 27

Vilniaus „Rytas“ pristatė naują aprangą: „Tai duoklė vilniečiams“

Nuo rudens Vilniaus „Rytas“ raudona spalva nudažyti „Jeep“ areną bandys ne tik su savo fanų pagalba. Sostinės klubas pirmą kartą savo istorijoje ateinančiame sezone komandos žaidybinės aprangos spalvą keičia į raudoną.

Naują aprangą pirmieji užsivilko „Ryto“ kapitonas Arnas Butkevičius ir nuo mažens Vilniuje augęs Margiris Normantas, jie ją pristatė prie „B tribūnos“ sukurto „Mūsų klubas – Rytas Vilnius“ grafičio. O visa komanda su naujomis aprangomis pasirodys draugiškame turnyre Lenkijoje.

„Jau tapo tradicija, kad sezono aprangą klubas kam nors dedikuoja. Keletą metų iš eilės dedikavome jas savo miestui Vilniui, o šiemet dedikuojame savo fanams. Tai yra „Ryto“ duoklė vilniečiams, kurie šios spalvos aprangos idėją klubui ne kartą siūlė ir anksčiau. Iš kelių sukurtų variantų galutinį marškinėlių dizainą išrinkti padėjo ištikimiausi „Ryto“ sirgaliai – praėjusio sezono abonementų turėtojai“, – teigia „Ryto“ vizualinės komunikacijos vadybininkas Tomas Kukta.

„Ryto“ fanai gali jau užsisakyti naujuosius žaidybinius marškinėlius klubo elektroninėje parduotuvėje – čia prasidėjo išankstinė prekyba, kurios metu sirgaliai, įsigiję marškinėlius, juos gaus su savo mėgstamo žaidėjo parašu.

Sostinės klubas primena, kad naujuosius namų rungtynių marškinėlius gaus visi Raudonos ir Raudonos plius JBR narysčių turėtojai, todėl paskubėkite įsigyti ir jas, nes narysčių skaičius labai ribotas.

Išvykos rungtynėse, kaip ir kasmet, „Ryto“ krepšininkai žais baltomis aprangomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas