2020 09 12

Vilniuje nusileidęs paskutinis „Ryto“ legionierius: „Esu pasiruošęs žaisti jau dabar“

Kiek pavėlavęs dėl nesėkmingų COVID-19 testų šeštadienį Vilnių pasiekė paskutinis „Ryto“ legionierius Chrisas McCulloughas. Savaitę prieš sezono pradžią atvykęs amerikietis sirgaliams žadėjo daug dėjimų ir gerą sezoną.
Chrisas McCulloughas
Chrisas McCulloughas / rytasvilnius.lt

2015-ųjų metų 29-asis NBA naujokų biržos šaukimas pirmą kartą karjeroje rungtyniaus Europoje, iki tol migravęs tarp JAV, Kinijos, Puerto Rike, Filipinų ir Pietų Korėjos lygų.

„Tai yra mano pirma kelionė į Europą. Skrydis iš Niujorko buvo ilgas, 4 valandas vėlavome į Vokietiją, bet džiaugiuosi atvykęs. Mėgaujuosi savo vizitu čia ir tikiuosi laimėti daug rungtynių“, – sakė Vilniaus oro uoste nutūpęs „Ryto“ aukštaūgis Chrisas McCulloughas.

Praėjusiame sezone 206 cm ūgio šoklys vilkėjo Pietų Korėjos ekipos Anjango KGC marškinėlius.

Atletas vidutiniškai rungtyniavo po 17,4 minutės, tačiau rinko po 15,5 taško (52,7 proc. dvit., 25,4 proc. trit., 68 proc. baud.), atkovojo po 5,4 ir perėmė po 0,8 kamuolio, atliko po 0,8 rezultatyvaus perdavimo, blokavo po 1,3 metimo, klydo po 1,3 karto, prasižengė po 2,3 karto bei rinko po 10,3 naudingumo balo.

„Laukite daug gražių epizodų, tolimų metimų, blokų, dėjimų greitose atakose. Aš pasiruošęs žaisti jau dabar. Esu dėkingas būdamas čia, turėsime gerus metus, puikią pradžią, tad pradėkime“, – motyvacija tryško „Ryto“ naujokas.

Ch.McCulloughas Vilniaus komandoje ras ir gerai pažįstamą veidą, kitą amerikietį Demetriusą Jacksoną. Visi trys „Ryto“ legionieriai kalbėjosi tarpusavyje prieš karjeros etapą Lietuvoje.

„Esu žaidęs su Demetriusu Filadelfijoje prieš dvejus metus, todėl su juo teko nemažai bendrauti. Su Andrew Goudelocku kalbėjau du kartus bei jau nekantrauju pradėti treniruotis“, – teigė Ch.McCulloughas.

Antradienį draugiškame mače „Jeep“ arenoje „Rytas“ susikaus su Atėnų „Panathinaikos“ ekipa, o penktadienį rungtynėmis su Utenos „Juventus“ pradės oficialų LKL sezoną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas