Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 09 07

Vilniuje nutūpė laukiamiausias „Ryto“ naujokas: liko paskutinis keleivis

Į Vilnių prisistatė laukiamiausias „Ryto“ tarpsezonio naujokas. Pirmadienio vidurdienį Vilniaus oro uoste nusileido 31 metų 191 cm ūgio amerikietis Andrew Goudelockas. Sostinėje laukiama paskutinio „Ryto“ pirkinio.
Andrew Goudelockas atvyko į Vilnių
Andrew Goudelockas atvyko į Vilnių / „Instagram“ nuotr.

A.Goudelockas prisijungė prie vis gausėjančio „Ryto“ žaidėjų būrio.

Aukštaūgis Chrisas McCulloughas taip pat turėjo atvykti į Lietuvą šiomis dienomis, tačiau sekmadienį instagrame dar dalijosi vaizdais iš Niujorko. Paskutinio „Ryto“ vasaros pirkinio vis dar laukiama Vilniuje.

VIDEO: „urBONUSas“: (ne)paskutinis naujokas Vilniuje ir „Žalgiris“ su „Rytu“ už uždarų durų

Praėjusią savaitę į Vilnių prisistatė kitas amerikietis Demetrius Jacksonas, kuris Lietuvoje pasidarė koronaviruso testą ir gavo neigiamą atsakymą. Jis jau pluša „Ryto“ arenoje kartu su likusia komanda.

„Ryto“ legionieriai turėtų suspėti stoti į komandos rikiuotę prieš LKL sezono startą. Pirmosiose sezono rungtynėse vilniečiai rugsėjo 19-ąją priims Utenos „Juventus“.

Visa likusi „Ryto“ komanda pasirengimą sezonui pradėjo jau rugpjūčio 10 d. Vilniečiai sužaidė trejetą draugiškų rungtynių – 92:74 nugalėjo Kėdainių „Nevėžį“ ir Kamjanskės „Prometey“ 89:77, 107:70 nepaliko vilčių Prienų „CBet“.

Dėl smulkių traumų „Rytui“ dar negalėjo padėti Rokas Gustys ir Saulius Kulvietis. Be penkių pagrindinės sudėties žaidėjų, „Ryto“ vyr. treneriui Donaldui Kairiui į rotaciją teko įtraukti kartu su komanda sportuojančius laisvuosius agentus Deividą Dulkį ir Arminą Urbutį, taip pat „Ryto“ jaunimo sistemos narius Martyną Pacevičių ir Robertą Subotkevičių.

„Na, apsunkina... Žinoma, bandome kurti derinius, kad pabrėžtume savo stipriąsias savybes, bet dalis pagrindinių krepšininkų dar nesitreniruoja, – komplikuotą pasiruošimą sezonui dėl legionierių trūkumo rytasvilnius.lt įvertino ekipos treneris Donaldas Kairys. – Tai yra truputį keblu, bet džiugu, kad vis dėlto turime treniruotėse 12 žaidėjų, galime daryti savo pratimus ir po truputį mokytis derinius.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas