Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 03 27

Vilniuje teisėjų „apvogtas“ Ž.Urbonas – įsiutęs: „Čia yra baimė“

Šeštadienio vakarą vykusiame LKL mače tarp principinių oponentų Vilniaus „Ryto“ ir Utenos „Juventus“ netrūko emocijų, o viskas pasibaigė prieštaringu arbitrų sprendimu, kai šie neužfiksavo akivaizdžios pražangos.
Žydrūnas Urbonas
Žydrūnas Urbonas / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

Priminsime, kad išsigelbėjimui uteniškiai turėjo 17 sek. ir Bryantas Crawfordas metė iš toli. Kamuolys tikslo nepasiekė, tačiau rungtynių kartojimas parodė, kad metimo metu Augustas Marčiulionis užgriuvo ant oponento ir veikiausiai prasižengė.

Sostinės klubas šventė pergalę 88:86, tačiau aistros su finaline sirena nenurimo.

Iš karto po mačo „Juventus“ strategas Žydrūnas Urbonas puolė pagrindinį dvikovos arbitrą Artūrą Šukį, o galiausiai klubas pranešė, kad pateikė LKL oficialų protestą.

VIDEO: Trenerių komentarai

„Papasakosiu tokią istoriją. Prieš kurį laiką teko ne vienerius metus gyventi Panevėžyje. Ten baigiau sporto mokyklą. Vieną dieną grįžau po rungtynių ir radau išplėštą savo butą. Nieko daug ten nepraradau, bet tą jausmą prisimenu iki šiol. Jausmas, kad esi apvogtas yra baisiausias. Šį kartą aš taip ir jaučiuosi“, – po mačo kalbėjo Ž.Urbonas.

Treneris pagyrė savo vyrus, kad šie sugebėjo pasivyti varžovus, nors turėjo net 19 taškų deficitą, tačiau vėl labai greitai grįžo prie paskutinio epizodo.

„Aš nežinau kaip galima tokios pražangos nesušvilpt. Čia yra baimė. Jeigu taip yra, tai tokiam lygmenyje šie žmonės negali dirbt. Visi gali klysti, bet tokių klaidų daryti negalima, juk buvo įsirėžta į žmogų. Baisu! Greičiausiai nepamatė... Turbūt tą akimirką jau įsivaizdavo kaip atsidarys šalto alaus po rungtynių“, – apie teisėjų darbą ironiškai kalbėjo „Juventus“ strategas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas