Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Virginijaus Šeškaus era Jonavoje baigėsi: postas paruoštas asistentui

Ketverių metų Virginijaus Šeškaus etapas prie Jonavos „CBet“ vairo baigėsi. 15min šaltiniai praneša, jog klubas yra pasiekęs žodinį susitarimą su 35-erių metų asistentu Laimonu Eglinsku, kuris jau ėmėsi kito sezono sudėties formavimo darbų.

Tai buvo ketveri labai ryškūs Virginijaus Šeškaus metai Jonavoje.

Prienų krepšinio legenda jau pirmajame savo sezone „CBet“ klube triumfavo Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL) bei iškovojo bilietą į Lietuvos krepšinio lygą („Betsafe-LKL“).

Debiutiniame sezone aukščiausioje šalies lygoje reguliariajame sezone V.Šeškaus auklėtiniai finišavo ketvirtoje pozicijoje, tačiau ketvirtfinalio serijoje 1–3 krito prieš Antano Sireikos vadovaujamus „Šiaulius“.

Istoriniai laimėjimai Jonavoje pažiro 2022–2023 metų sezone, kai „CBet“ pasiekė Karaliaus Mindaugo taurės (KMT) finalą, kuriame ilgai nervus tampė Kauno „Žalgiriui“, o „Betsafe-LKL“ čempionato mažajame finale penkerių rungtynių pareikalavusioje serijoje 2-3 nusileido Panevėžio „7bet-Lietkabeliui“.

Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Virginijus Šeškus
Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Virginijus Šeškus

Šiame sezone vis netilo kalbos apie įtemptus V.Šeškaus ir Jonavos klubo vadovo Vaido Vaškevičiaus santykius. Tai atsispindėjo ir „CBet“ rezultatuose – „Betsafe-LKL“ čempionate užimta septintoji vieta, o KMT turnyro ketvirtfinalyje buvo atsimušta į Saulės miesto klubą.

Pasak 15min šaltinių, Jonavos ekipos vyriausiojo trenerio postas jau seniai yra pažadėtas 35-erių metų V.Šeškaus asistentui Laimonui Eglinskui, kuris šį sezoną pradėjo „Gargžduose“, bet po klubo bankroto vasarį persikėlė į „CBet“.

„Betsafe-LKL“ nuotr./Laimonas Eglinskas
„Betsafe-LKL“ nuotr./Laimonas Eglinskas

Prieš tai keturis sezonus L.Eglinskas talkino Panevėžio ekipos strategui Nenadui Čanakui.

Šią vasarą L.Eglinskas vadovaus Lietuvos jaunimo (U20) rinktinei Europos čempionate Lenkijoje.

Kaip teigia 15min šaltiniai, L.Eglinskas jau dirba ties kito sezono „CBet“ komplektacijos darbais, o V.Šeškus veikiausiai ims poilsio nuo krepšinio metus.

VIDEO: PIKENROLAS: hiperbolizuojamas „Rytas“, G.Žiemelio žvalgyba ir spaudimas „Žalgiriui“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas