Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Virginijus Šeškus perima Mažeikių klubo vairą

Mažeikių „M Basket-Delamode“ komandos vairą perima Virginijus Šeškus. Tai oficialiai paskelbė klubas. 57-erių specialistas pakeis praėjusio sezono pradžioje prie komandos vairo stojusį Nikolą Vasilevą. Sutartis sudaryta pagal formulę „1+1“.

„Galime oficialiai pranešti, kad su Virginijumi pasirašėme vienerių metų sutartį, su galimybe ją pratęsti. Jau kuris laikas kartu su Virginijumi dirbome ties sutarties sąlygomis ir komandos komplektavimu. Sutartis su treneriu suderinta ir pasirašyta, o su komandos komplektavimu taip pat esame finišo tiesiojoje ir artimiausiu metu tikimės paskelbti apie paskutinius naujokus. Pasiruošimą sezonui komanda pradės visai netrukus – rugpjūčio 18 dieną”, – naująjį komandos trenerį pristatė klubo vadovas Arūnas Liškus.

Prieniškis 2020-2024 m. laikotarpiu dirbo Jonavos komandoje. Pirmajame sezone jis treniravo ekipą NKL pirmenybėse ir išvedė ją į LKL čempionatą.

2021-2022 m. sezone su aukščiausiame šalies divizione debiutavusia komanda V.Šeškus užėmė ketvirtąją vietą reguliariajame sezone, bet iškrito ketvirtfinalyje.

2022-2023 m. sezone jis nuvedė „CBet“ klubą iki Karaliaus Mindaugo taurės finalo bei LKL pusfinalio, galiausiai užimdamas ketvirtąją vietą.

Praėjęs sezonas buvo sunkesnis – Jonavos komanda reguliariajame sezone liko septinta ir iškrito ketvirtfinalyje.

Mažeikių ekipa praėjusį sezoną sugrįžo į LKL ir reguliariajame sezone liko aštunta, o atkrintamosiose žygį baigė po pirmojo etapo prieš Kauno „Žalgirį“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas