Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Wolves Twinsbet“ palaužė besiginčijusią Mažeikių komandą

„Betsafe-LKL“ rungtynėse Telšiuose užvirė atkakli kova tarp Mažeikių „M Basket-Delamode“ ir Vilniaus „Wolves Twinsbet“ krepšininkų.

Vilniaus „Wolves Twinsbet“ krepšininkams teko įtempti jėgas, bet jie išsivežė pergalę iš Telšių, kur savo namų rungtynes žaidžia Mažeikių „M Basket-Delamode“.

5 iš 6 tritaškių pataikęs Andrew Andrewsas pelnė 26 taškus, Matas Jogėla iššovė iš toli labai svarbiu metu, o antrojoje dalyje gynybą pagerinę vilniečiai iškovojo antrąją pergalę šalies čempionate – šįkart 95:86 (25:26, 25:26, 24:13, 21:21).

Mažeikių krepšininkai dar pirmavo trečiojo kėlinio pabaigoje 4 taškais.

Tačiau tada Matas Jogėla įskraidino du tritaškius, pradėjęs sklandžią „Wolves Twinsbet“ atkarpą 13:0, po kurios svečiai pasijuto šeimininkais aikštėje.

Rungtynės kainavo daug emocijų Mažeikių komandos treneriui Virginijui Šeškui, kuriam teko aiškintis ir su savais žaidėjais.

Pirmajame kėlinyje D.J.Fenneris pradėjo ginčytis su treneriu. Galiausiai V.Šeškus numojo ranką į amerikietį, o šis atsakė tokiu pačiu gestu treneriui.

V.Šeškus išsiaiškino santykius su DJ.Feneriu, bet tik dvi minutes žaidė Jamiras Harrisas. Anot trenerio, šis gynėjas trejose rungtynėse pradėjo starto penkete, bet vis neišpildo to, ko jis prašo: prastai ginasi, o puolime nežaidžia savo pozicijoje.

Mažeikių ekipa lieka be pergalių, kaip ir Jonavos „CBet“ bei Kėdainių „Nevėžis-Optibet“.

Alessandro Magro treniruojami „vilkai“ nutraukė trijų nesėkmių seriją įvairiose varžybose ir pakilo į ketvirtą vietą Lietuvos čempionate.

„M Basket-Delamode“: Kay Bruhnke 28 (6/8 dvit., 4/6 trit.), A.J.Englishas 26 (4/7 trit.), Šarūnas Valunta 10;

„Wolves Twinsbet“: Andrew Andrewsas 26 (5/6 trit.), Matas Jogėla 15 (8 atk. kam.,), Kristupas Žemaitis 11, Anthony Cowanas 10 (8 rez. perd), Jeffery Tayloras 9.

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas