Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 09 27

„Žalgirio“ dėmesio nesulaukęs M.Grigonis: „Jankis dar turi mano telefono numerį“

Antrąjį sezoną Atėnų „Panathinaikos“ ekipoje pradedantis Marius Grigonis neslepia vasarą girdėjęs įvairių kalbų, kad turės atsisveikinti su Graikijos klubu, Eurolygoje vėl finišavusiu prie pat dugno.
Paulius Jankūnas ir Marius Grigonis
Paulius Jankūnas ir Marius Grigonis užpernai dar žaidė drauge / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Tačiau PAO per vasarą pasikeitė iš pagrindų, o vyr. trenerio postą patikėjo dukart Eurolygos čempionu su Stambulo „Anadolu Efes“ tapusiam Erginui Atamanui.

Į Graikijos sostinę prieš naująjį sezoną persikėlė tokios žvaigždės kaip Luca Vildoza, Juancho Hernangomezas, Mathias Lessortas ir net Kostas Sloukas, palikęs amžinų varžovų Pirėjo „Olympiakos“ stovyklą.

„Kaip tik neseniai šnekėjome. E.Atamanas sakė, kad norėjo manęs, jo buvo žodis mane pasilikti, – krepsinis.net žurnalistei Gabrielei Miknevičiūtei sakė M.Grigonis. – Gal jis norėjo įpūsti pasitikėjimo, o kaip ten yra, niekada negali žinoti. Tikiuosi, kad taip ir buvo.“

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Erginas Atamanas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Erginas Atamanas

Paklaustas apie Kauno „Žalgirį“, 29-erių gynėjas teigė nesulaukęs dėmesio iš Lietuvos čempionų. Net ir dabar, kai šie pardavė Igną Brazdeikį „Olympiakos“ klubui.

„Ne, nedominau. Jankis (Pauliaus Jankūnas – naujasis „Žalgirio“ direktorius, – past.) dar turi mano telefono numerį, visada galime pašnekėti, bet abejoju, kad šiai dienai esu reikalingas (juokiasi).

Ignas išvyko, bet jie turi visai gilią sudėtį, jei ir pildys ją, manau, neskubės. Gal ir taip pradės sezoną“, – krepsinis.net svarstė M.Grigonis.

ZUMAPRESS / Scanpix nuotr./Marius Grigonis
ZUMAPRESS / Scanpix nuotr./Marius Grigonis

Praėjusiame sezone Eurolygoje jis vidutiniškai rinko po 10,1 taško, 2,2 rezultatyvaus perdavimo ir 2,0 atkovoto kamuolio, bet „Panathinaikos“ finišavo vos priešpaskutinis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas